ÅRETS 2:A JULTIPS!

Det är som sagt inte många julmagasin som inspirerar mig så jag hade inga som helst förväntningar då jag köpte Hus & Hem´s Julspecial men den är faktiskt riktigt bra.  Och – hela detta kitt (ex Gizella..) kostar bara runt 110kr!  så detta är ett fint gå-bort-present-tips så här i förjulstider! Lägg allt i en celofanpåse , knyt ett rött silkesband runt, skrev ett HO, HO HO! kort och vips! så har du presenten i box!  Ljusslingan (som går på batteri) kostar bara 20 kr och de coola brillorna 10 kr. Båda från Rusta. Brillorna är kul till photobooth och även som placeringskort på julfesten / julbordet… ! 

 

Alltså ni är bara världens absolut bästa bloggvänner!!! Tusen miljooooner TACK för all underbar pepp som ni gett mig idag och alla fina komplimanger.  Som ni vet så bloggar jag av ren kärlek, jag tjänar tyvärr inte en krona på bloggen, så därför blir era kommentarer min belöning för den tid jag lägger ner.  Så, igen, TACK! Ni har fått min dag att bli riktigt solig!

Och det bästa sättet som jag känner att jag kan tacka er på är att bjuda på fler inlägg!  Så – varsågoda, här kommer årets 2:a jultips från mig till dig. Hoppas att du gillar det! 🙂

 

Nu kan man nästan börja tro att jag är sponsrad av Rusta (vilket jag tyvärr inte är…) för allt det här kommer också därifrån. Alltså check den coola DIY jultröjan! Perfekt julpyssl på juleverksteder, julfester och glöggbjudningar. Kom naken – gå hem i en ny tröja! Ha, ha! Jag köpte denna size 7-9 år för att se om J (som är 11) kan ha den och tröjan som följer med passade hjärtat perfekt! (J är en size 134/140). Den fanns även i en mindre barnstorlek och i vuxen size M, L och XL.  Och alltså det där pysslet med renen…  Gissa vad påsen kostar? 10 kr! och – det är 4 st. set i påsen.  Perfekt att dela upp i påsar och duka med så har barnen något att pyssla när de väntar på maten… ! 

 

Och vet du, vi köpte en riktigt fin vit glittrig gran till J´s rum också…som vi kryddade med en ljusslinga och julkulor… och planen var absolut inte att ställa fram den redan men J kunde inte hålla sig…

 

..så nu står den där den lilla glittriga granen och sprider härlig stämning på J´s rum. Liiiite tidigt så klart men Why the hell not? som det brukar stå på tavlor…  Den är tiden på året ska njutas!! (granen fanns i flera färger, vi köpte även en knallrosa till pysselrummet..). Och granen är också ett väldigt fint present-tips!  för du får gran + kulor + ljusslinga (vi gick för en med vit ledning och små klara lampor) för runt 60 kr!  Det är ju bara helt fantastiskt!  Och lägg till det där craft pysslet som kostar 10 kr + ljusslingan med snöstjärnor (på översta bilden) som du dekorerar fönstret eller väggen bakom sängen med och du har julen i box till barnen för bara 100 kr. ! Det mina vänner gillar jag! 

Nu pågår playdate här hemma, jag hämtade 2 söta girls på skolan också sladdade vi förbi MAX på väg hem (glömde visst att jag tog mått av midjan häromkvällen…), och sen ska jag och hjärtat ha myskväll med Bonde söker fru och grillad kyckling till middag. Också ska vi rengöra akvariet… alltså hjälp vad dåligt samvete jag har för Skalman… men i kväll ska han få nytt och fräsch och vi ska även måla det fula svarta locket till akvariet… roooosa!

Njut din kväll kära du!  🙂

 

 

Kategori: Allmänt, Julen 2017, Julpyssel., Jultips ! | 4 Comments

4 responses to “ÅRETS 2:A JULTIPS!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Du är drottningen av fina gåvor och bjudningar. Måste va underbart att ha dig i sitt liv som sprider så mycket glitter. Och vi läsare får njuta av allt glitter här i bloggen, helt underbart! Superfina tips . Blev så rusta sugen nu! Du borde mejla dem att du har bloggat så fint om dem så kan de länka till dig. Brukade jag höra när jag bloggade så brukade olika företag länka till en på deras sociala medier. Stor kram till dig

 2. D says:

  Masse inspo! Tusen takk! Litt tidlig for meg med jul enda; men kommer nok til å titte innom rusta likevel:)

 3. susan says:

  Eh… underbara tips, men eh…. liiiiiite väl tidigt för mig. Skulle jag börja nu skulle jag vara döless när det väl var jul på riktigt. Nej, men stort tack för inspirationen. Kan mycket väl tänka mig att shoppa loss redan, men att plocka fram nu är way too early for me. Men jag älskar dina tips och inspirationen. Du borde vara sponsrad! Ett nyårslöfte kanske? Att du ser till att fixar sponskontrakt nästa år. Så mycket inspiration som du bjuder på, helt gratis, är ju galet. Så mycket tid som du lägger ner på att inte bara shoppa och fixa och pyssla, utan även göra fina inlägg… Du är värd lite spons! Kram på dig!

  De där julglasögonen kan jag absolut se som placeringskort till jul… Kanske borde shoppa nu och lägga undan… (och hoppas jag hittar dem när det väl är dags att plocka fram dem).

 4. Maggan says:

  Jag trodde faktiskt att du som många andra tjänar pengar på din blogg,nu blev jag nyfiken på vad du jobbar med Med vänlig hälsning,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *