ÅRETS FESTLIGASTE HELG!

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Mina kära sweeties!

Åhhh vilken f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. helg vi har haft! Alltså inget slår 17:e maj! den dagen är festligare än både julafton och nyårsafton ihop. Så därför har jag inte öppnat min mac på flera dagar för jag har helt enkelt inte haft tid. Har knappt suttit still sedan i torsdags… Men oj, oj, så kul jag har haft!!! 🙂

 17:e maj ska självklart få ett alldelens eget inlägg senare  (då jag hunnit gå igenom alla bilder) men här och nu startar jag med bilder från igår! En sooolig och riktigt riktigt varm dag här i Parkveien. Så – just precis därför flyttade vi ut i trädgården och körde lite after-lekplatsen-mys med take away pizza, bubbles, is, kake (rester från den stora dagen) och lek. Men jag var så slut i fötterna efter lördagen att jag inte orkade springa runt och ta så många bilder som jag brukar men några blev det i alla fall…

Då resten av familjen var på lekplatsen tillsammans med vänner så lånade jag ihop bord och stolar från gården (vi har en felles uteplats) och dukade upp till after-lek i vår vackra trädgård.

Check de ursöta små rosetterna som hjälper gästerna att hålla koll på vilket glas som är vems. Älskar dem!  och de är dagens tips! 

Happy friends njuter den underbara sommardagen. Och min snygga klänning är en godsak som jag hittat hos Kiman på Glassmagasinet. Känner på mig att den blir sommarens favorit och den blir perfekt i Thailand… Sval och skön! 

Årets 1:a bad! blev i vattenspridaren som grannen ställt ut för att vattna blomsterbädden.  Ja, exakt så varmt var det faktiskt. Och som de skrattade! Dagens lycka för de små!

Hur underbart är det inte att få sparka av sig sandalerna och springa runt i gräset… Johannas fina shoppade vi i Köpenhamn.

Gästerna hade gått hem, vi städade undan och hjärtat satt och pysslade… En perfekt söndag var över.

Jag önska att 17:e maj pågick i 1 vecka typ… så fantastiskt underbart är det att fira här i Norge! Men nu är det en helt vanlig måndag igen och en ny fräsch to-do lista ska skrivas och sen, någongång efter jobb.. ska jag ta tag i en överfylld diskbänk (en festlig helg lämnar spår…). Det är föresten vad som står i min kalender idag:  jag ska aldrig lägga mig med en ostädad diskbänk!  (ha, ha det där kan man ju tolka lite olika beroende på fantasi..).  Med det menar jag att jag alltid ska ha en ren, snygg diskbänk varje kväll. Det ska i.n.t.e. stå kvar disk från middagen (jodå, vi har diskmaskin men det hopar sig ändå på bänken) eller 48 glas (att det går an att använda så många glas på 1 dag på 3 personer?!) , nej, den ska vara r.e.n., snygg, fräsch och dofta Ajax!  Lättare sagt än gjort då JIG , de dagar då han ska städa undan middagen alltid säger att han “ska göra det senare” och aldrig gör det, men som sagt: målet är lagt och det ska uppfyllas!

Nu biter vi ihop och kör på och ser till att den här dagen blir både kreativ & effektiv!

Happy new week!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “ÅRETS FESTLIGASTE HELG!”

 1. Titti says:

  Eller som här, när min man säger, “Nu är jag klar i köket” och så känner jag bara hur det kliar i fingrarna och vill gå in och “göra klart” på mitt sätt. Håller på att lära mig att slappna av lite mer där… Att våra sätt att se på “klart” tydligen skiljer sig åt… Så jag gör det helst själv! 🙂 Hoppas veckan blir lika fin som er helg varit!

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ha, Exakt!!! precis så är det här också ! jag vill bara bort och göra om och ställa till sakerna så lika bra att göra det själv 😉 för det där med när man anser att det är klart skiljer sig v.e.r.l.i.g.e.n. ! Lite härligt att höra att det inte bara är så här hos oss.. 😉

   Önskar dig en magisk dag Titti!!! Kram!

 2. Ann-K. says:

  Hei. Disse søte små rosettene i forskjellige farger på glass-stettene var skikkelig søte, hvor får jeg tak i like? Ha en fortsatt fin Mai måned :o)
  Mvh Ann-K.

  • gizmolina says:

   Visst är de söta?! 🙂 Jag hittade de hos Ting, är i en pakke med 6 st och kostade bara 59 om jag husker riktigt… ! En perfekt veninnegave…

   Önskar dig också en underbar fortsättning på maj! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *