ÅRETS FESTPLAGG – CHECK!

God tisdag mina kära bloggvänner ! 

Solen strålar och det glittrar så otroligt vackert ute i årets första vinterkyla. Ja, idag är det -5 på morgon och det kändes då jag körde J till skolan. Brrr…   Så idag åker alla Ugg´s och varma jackor fram! och vi ska gå igenom vad vi behöver komplettera med för min darling har växt så otroligt mycket senaste året. Nästan 1 dm på längden och det gör stor skillnad! Inte bara för mig som plötsligt har en dotter som snart växt om mig, utan även på skor och ytterplagg som plötsligt är för små. Och själv drömmer jag som vanligt den här tiden på året om något nytt ytterplagg…  Jag har alltid varit svag för ytterplagg! och köper helst pälskappor… men i år ska jag försöka att fokusera på en snygg, svart VARM dunkappa / jacka. Trots att jag helst föredrar färg och glitter… Men en svart klassisk dunkappa skulle komplettera min ytterplagg-garderob perfekt!  Har du något nytt plagg som du drömmer om?

Och på tal om glitter. Jag har hittat mina plagg som kommer att förgylla de festliga stunder som vi har framför oss nu då julen närmar sig och nu hänger de i mitt dressingroom och förgyller mina dagar.  Toppen såg jag först på NK då jag var i Stockholm men den var tyvärr slut i min size så blev väldigt happy då jag hittade den online då jag kom hem. Och klänningen har också kommit i en Instabox… Lite trist ändå att det har blivit så men samtidigt ganska fantastiskt att vi kan sitta hemma och klicka hem våra önsk. !

 

En del av mina sommarkläder ligger i en hög och väntar på “vinterförvaring” men jag ska sortera ur de som jag skulle välja att packa ner om vi plötsligt kommer oss iväg till sol & värme…  Och där hänger mina nya sparkling plagg som kommer att förgylla min vinter!  Toppen är lika snygg till jeans som till skinnbyxor och klänningen blir perfekt till julens festligheter. 

 

Och det är inte bara när jag köper ytterplagg som jag väljer färg, det gör jag som du ser, även när det kommer till toppar, klänningar och accessoarer så därför låg jag vaken halva natten och sökte efter outfit till begravningen för jag insåg plötsligt att jag inte äger en enda svart klänning…  Men det är verkligen inte lätt att hitta “the one”! (därför blev jag så glad då jag hittade den lila paljettklänningen!) så fingers crossed att den jag ska klicka hem idag passar.

 

Nu fångar vi den här dagen och håller fokus på positiva tankar !

Var rädd om dig. Och lyssna på den HÄR om du vill ha lika skön stämning som jag har här hemma just nu.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

51
Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “ÅRETS FESTPLAGG – CHECK!”

 1. Elin says:

  Kjolen er kjempefin!!
  Har også en datter som vokser. Sjekket alle vintersko igår, for små… Så tar gjerne imot tips til varme, ikke semskede vintersko med bra såler som er lette å ta av og på i str 35/36 😉

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack! Mitt bästa sko tips är Ugg´s ! Men – de är semskede… så då är jag rädd att de går bort för dig.. Men både jag och Johanna bor i våra Ugg´s på vintern ! och Johanna har gått med de helt sedan hon var liten. Vet att det finns vissa Ugg´s i skinn så gå in på deras webbshop och ta en titt !

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare ! Klem!

   • Elin says:

    Tusen takk for tips! Hun har UGGs men i Oslo er det ofte så mye slaps at de blir våte til tross for hyppig impregnering. Skal ta en tur innom skobutikken idag 🙂

 2. Anna says:

  Så vacker blus/topp, precis i min färg! Vilket märke är det på den?

 3. Lena says:

  Senast jag var på begravning hade jag blått och vitt, tycker det fungerar bra även på begravning. Jag ‘ger inte ett enda färgglatt plagg, hela min garderob går i svart, vitt, beige. Vad vi har på oss tror jag inte våra nära och kära bryr sig så mycket om.

 4. C says:

  Gå på begravningen i ett plagg som verkligen är DU. Det tror jag din pappa skulle uppskattat mer än att du klämmer in dig i en svart klänning som du aldrig skulle valt annars. Kämpa på!

 5. Karin says:

  Inte behöver man ha just svart på en begravning utan välja något man trivs i och som känns bra för dagen. På min pappas begravning och minnesstund så var ljus klädsel anbefallen och allt vad gällde begravningen var ljust. Tal, präst, musik, psalmer, chapagne , snittar m.m. Och mycket hunor fanns med trots att dagen i sig var sorglig. Men detta hade pappa önskat dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *