ÅRETS JULKLAPP…!

Allmänt

Mina kära bloggvänner! 

Tusen 1000 miljoner TACK för all amazing feedback jag får på bloggen om dagen! Om ni bara visste hur glad jag blir! Så från hjärtat: T.a.C.k. !!! ♥♥♥ Och vet du – jag är nästan i mål med ny bloggdesign också. ÄNTLIGEN! oh my, det har tagit sin tid för att jag har varit så otroligt oföretagsam på den punkten… min stackars duktiga tekniker som hjälper mig börjar nog snart ge upp på mig men plötsligt händer det. Känns som den finaste julklappen jag kan ge er som följt mig länge!

Och idag torsdag och jag den här dagen har verkligen en härlig energi! Solen strålar och jag älskar precis allt som har med förjulstiden att göra. Som idag tex så fick vi veta vad som är årets julklapp: Sällskapsspelet! Det tycker jag är ett riktigt, riktigt BRA val av en årets julklapp. Vi har en tradition att spela Yatzy varje jul jag och mina J, men mycket mer spelande än så blir det tyvärr inte på oss. Får kanske ta och styra upp det den här julen för det är så fantastiskt kul att göra något tillsammans utan telefon / i-pad / TV ibland.  Har du något favorit sällskapsspel som du kan tipsa om? Jag har alltid gillar Monopol! för där får man shoppa hus och hotell, ha, ha.  Också min bästa vän Jonas memory. Oh my, det är lite barnförbjudet men passar perfekt att ta fram och chocka sina gäster med efter några glas!

 

Jag har så många bilder i min kamerarulle från året då jag inte bloggade…  det här är tex från en julmiddag hemma i lägenheten i Oslo förra året som avslutades med…

 

Känsliga följare varnas 😉

 

Att jag och min väninna spelade sällskapsspel. Ha, ha. jag sa ju att känsliga följare varnas. men drog lite penna över så att det inte blir nakenchock i min feelgood oas… (du får zooma in.. ha, ha) Min galna bästa vän Jonas skickade mig detta memory som en surprise i posten och det har varit så kul att överraska vänner med det. 

 Min vän Jonas memory “Human behandling the penis” kan du shoppa HÄR och med koden: gizmolinas får du 20% rabatt!  Om årets julklapp nu är Sällskapsspel så är det här perfekt! kommer bli succé på varje tjejfest / möhippa som du arrangerar…

 

(uppdaterar med fler bilder senare)

 

Nu ska jag iväg på en lunch/middag som jag ser fram emot!

Önskar dig en riktigt riktigt fin dag vidare!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

27
Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “ÅRETS JULKLAPP…!”

 1. Eva says:

  Ticket to ride är ett kul spel

 2. Susan says:

  Med andra ord är kul

 3. nora says:

  Om du skall börja göra reklam (både spel och Northug) så är det nog dags att läsa på om reklammärkning! För man vill väl göra rätt?

  • Anne says:

   Måste bara fråga: är du samma Nora som är grå och slapp och inte går att göra nåt åt (i en tidigare kommentar)? I så fall önskar jag dig en underbar helg! Kom igen katten, det svänger ju

 4. Madde says:

  Exit spel! Går bara att spela en gång men är perfekt sysselsättning tillsammans. Jag har även köpt en Exit julkalender med en kluring varje dag att lösa fram till julafton. Ska bli jättespännande att ge sig in i tillsammans med döttrarna (snart 18). Vårt mål är att lösa en uppgift varje kväll, så kvalitetstid (även om det kanske går fort…Har ingen aning…)

 5. Lillis says:

  Vore bra med en mobilanpassad sida
  Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *