ÅRETS PÅSKRIS…!

Allmänt Påsk interiör & tips! Påsken 2024

 

Happy  friday mina kära bloggvänner!

Jag om någon älskar sol och värme men för första gången så tyckte t.o.m. jag att det var väldigt varmt idag. Ha, ha. Vi har varit nere vid poolen idag men jag höll på att smälla av i värmen så gick upp till terrassen, chillade i solstolen och satte mig sen inne i aircon för att coola ner… redan runt kl. 15… har aldrig hänt tidigare.  Johanna jobbar med skoluoppgifter och jag passar på att blogga innan jag går tillbaka till min bok.  Den här resan är så värdefull för mig för jag befinner mig i en fas i livet som kräver förändring så jag lägger tid på reflektion…

Och i morgon startar påsklovet för alla oss i Oslo, men jag vet att Luleå tex har lovet efter påsk. Hur ser det ut för dig? Startar du påsklovet nu?

 

Jag köpte årets påskris (körsbärskvistar) hos Grønn och mixade upp det med videkissar i vasen från Kremmerhuset. Kom tyvärr inte i mål med att dekorera det fullt ut så får fortsätta med det då vi kommer hem igen… Den söta påskharen har jag köpt hos Floriss på Paléet i Oslo. 

 

Jag styrde upp årets första påskris för flera veckor sedan då jag var uppe i Luleå men det blev aldrig fotograferat…men det här är påskriset i lägenheten i Oslo.

 

Vissa detaljer är jag bara så otroligt glad att jag köpt genom åren, som den här påskharen ! Jag älskar den! Och i korgen på ryggen så har jag placerat lik påskliljor som de jag visade i förra inlägget, från Flying Tiger. 

 

Innan vi reste så köpte jag hem dessa super cute sjokoladecupcakes med påskdekor till dessert. De är de finaste! Du hittar de hos Baker Hansen. 

 

Önskar dig en riktigt festlig fredagkväll!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

37
Kategori: Allmänt, Påsk interiör & tips!, Påsken 2024 | 1 Comment

One response to “ÅRETS PÅSKRIS…!”

 1. Nilla says:

  Vad fint av dig att blogga fina påsktips till oss ända från Thailand 😉
  Kan tänka mig att det är varmt nu, men tänk ändå att du är där, dit jag alltid längtar tillbaks till när vi inte är där.

  Här startar påsklovet om en vecka, så skärtorsdagen blir startskottet för många som är lediga.
  Jag ser så fram emot några dagar på landet med sånt som ger energi och även tid för återhämtning.
  Hoppas att du får fina dagar med allt du önskar innan ni återvänder hem till vardagen igen.
  Stor kram och trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *