ÅRETS UTEGRAN – CHECK…!

Allmänt

 

Go´kväll mina kära bloggvänner! 

Förlåt för att mitt lördagsinlägg postas så sent att det har hunnit bli söndag…  Min dag försvann verkligen för efter att ha somnat extremt sent igår (runt kl. 04…) så sov jag till efter 11 idag. Oh my, det hade jag egentligen verkligen inte tid med men samtidigt otroligt skönt att sova ut ibland.  Och nu är det bäst att jag går och lägger mig så jag inte blir uppe lika sent idag så jag får uppdatera det här inlägget i morgon !

Och då ska jag berätta allt om årets första “riktiga” julgrans shopping av den gran som nu förgyller terrassen.

 

 

 

 

Önskar dig en riktigt god natt och till er som läser det här på morgonen: God Morgon!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

43
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “ÅRETS UTEGRAN – CHECK…!”

  1. K says:

    Var är er katt när ni reser?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *