ÅRETS UTEGRAN – CHECK!

Idag hände det… ! Jag hittade den gran som ska krydda framsidan av huset! Åh så glad jag blev! Först var jag inom Blomsterlandet men jag har så svårt för att köpa granar som är i nät, det känns lite som att köpa grisen i säcken för man har ju ingen aning om hur den ser ut? eller ja, alltså en gran ser ju ut som en gran… ha, ha… men jag vill veta att den är tät, jämn och finast så klart så – därför drog jag inom Granngården också eftersom jag minns att de sålde granar utan nät förra året och där var den!  The gran! Åh så glad jag blev! Och gissa vad den kostar? Bara 199kr! alltså på riktigt, det är ett såååå BRA pris för en så enormt stor gran om du frågar mig. Den är säkert över 2 meter hög så blir spännande att se om jag får in den i bilen nu då jag ska köra dit för att hämta den…  Wish me luck!!! 🙂

Årets utegran i Casa Gizmolina – check! 

Vet du vad jag och Johanna precis har gjort? Vi har sett kvällens The Bachelor på play. Kunde inte hålla mig. Ha, ha. för nu är jag sååå nyfiken på hur detta ska sluta… ? Och jag kan inte låta bli att tala om för er vem som åker ut, så håll i dig nu… det är….:  Nejdå. skoja bara. Jag ska självklart inte avslöja det.  Men jag kan avslöja så mycket som att det blir en del drama i kväll…oj, oj, oj…

Nu: hämta granen! Ho, Ho.

Njuuut din dag vidare!

Kategori: Julen 2017 | 10 Comments

10 responses to “ÅRETS UTEGRAN – CHECK!”

 1. Frida says:

  Vilken supersnygg gran, jag måste nog också skaffa en maffig sådan att ställa ute med massor av belysning i 🙂
  Och välkomna hem, det ska bli kul att läsa mer om Oslo, ni ser verkligen ut att ha haft det toppen!
  Ikväll blir det Bachelor och nu längtar jag ännu mer, jag äääälskar dramat som skapas men skulle aldrig palla att vara där själv. Ett tips är att följa Nicklas på insta, det kanske du redan gör men om inte så är det kul att få ännu lite mer Bachelor 🙂
  Kram kram

  • Åhh tusen TACK för välkommen hem Frida! och klart att du också ska ha en maffig vacker utegran med massa lys i Frida! 🙂 Själv har jag nu prosjektet: få ljusen på plats helt upp till toppen framför mig idag.. eller kanske i morgon Ha, ha för jag vet inte riktigt hur jag ska nå upp? (lite svårt med stege i snön…). så med facit i hand skulle jag satt i belysningen FÖRE vi reste granen… ja, ja, alltid lätt att vara efterklok… 😉 Och jaaa klart jag följer Niclas på insta! och vet du, jag är väldigt, väldigt osäker på om han fann sitt livs kärlek där borta i Caribbean… ? men OM han gjorde det så hoppas jag på Johanna.

   Önskar dig en sparkling tisdag fylld av glädje! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Är det ett vettigt program för ett barn?

  • Nej, det är det verkligen inte. Men min J och jag ser Bonde söker fru ihop och hon älskar det och det här är lite same/same i mina ögon så jag har faktiskt inget problem alls med att hon ser det. Hellre The Bachelor än skräckfilmer som jag vet att en hel del barn i hennes ålder tittar på…. ! 😉

   Happy tisdag till dig Lena! Kram!

 3. Josefin says:

  Åh, doble innlegg! Yihoo 🙂

  • Åhhh så glad jag blir över att du gillar då jag kör på med många inlägg!! Nu blev jag pepp på att göra så oftare, tack vare dig Josefin! 🙂

   Önskar dig en magisk dag! Kram!

 4. Lena says:

  Granen ser rejält stor ut. Och fin! Hur fick du hem den månntro ? 🙂

  • Ja, alltså det var den största jag sett! (till 199kr i butik…) så otroligt maffig och fin! 🙂 Och den gick preciiiiiis in i bilen så det gick riktigt BRA att få hem den! (tack vare att de satte den i nät).

   Njuuut din tisdag och fyll den med feelgood Lena! Kram! 🙂

 5. catharina says:

  Wow vilken gran – ser fram emot the end result!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *