Att blogga makes me happy!

Allmänt

168397-1589

På bilden ser ni mig och min dotter. Det är om oss den är bloggen handlar och orsaken till att jag bloggar är att jag tycker att det är så fantastiskt roligt & lustfyllt! Jag känner att min blogg fyller "tomrummet" efter min älskade butik som jag saknar över allt på denna jord. Genom min blogg får jag en form av "kundkontakt" med er läsare och ni gör mig så glad & inspirerar mig med era kommentarer och som jag brukar skriva: you make me happy!! 🙂

Men – i kväll har det hänt igen. I kväll har jag blivit utsatt för extremt otrevliga kommentarer mot mig & min familj och dessa förfärliga kommentarer får mig naturligtivs att tänka tanken att lösenskydda min blogg.

Jag vill nämligen bara förgylla, sprida glädje, uppmuntra och inspirera er läsare också vill jag genom bloggen berätta för min mamma, pappa, bror och mina vänner som bor långt ifrån oss vad vi gör på dagarna.För min mamma & pappa är det "dagens höjdpunkt" att läsa min blogg för då får de se nytagna bilder på sitt barnbarn som de träffar alltför sällan p.g.a. avståndet mellan Oslo – Luleå. Bloggen gör att vi känner oss lite närmare varandra och det är fantastiskt!  

Jag kommer att fortsätta att blogga "öppet" så länge det ger mig GLÄDJE, men om det övergår till att fler av mina kvällar blir "förstörda" av hemska inlägg så kommer jag att skydda den här bloggen så att bara min familj och mina vänner kan läsa den.

Så då vet ni det.

Nu ska jag återgå till soffan och jag ser med spänning fram emot att se hur det går i IDOL. Min favorit är fortfarande Miss.Picasso. En stark tjej med girlpower. Sånna tycker jag om! 🙂

P.S jag väljer medvetet att inte kommentera någon av de kommentarer jag fick och jag kommer sjävklart att radera kommentarerna innom kort för mitt hjärta ska inte behöva läsa sånt tokigt den dagen då hon får min blogg som en gåva.

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Att blogga makes me happy!”

 1. Evelina says:

  Tänker inte ödsla energi på att tala om hur hemska alla de som skriver dumma inlägg är – de är inte värda det!
  Vill baraatt du ska veta att Din blogg är min absoluta favorit! kikar in flera gånger per dagför att se om du uppdaterat!
  Keep up the good work!

 2. Johanna says:

  Jag läser din blogg flera ggr dagligen och precis som jag sagt i en tidigare kommentar: För en tjej i mitt i karriären är du en fantastisk förebild – både yrkesmässigt och som mamma!

 3. Helena says:

  Ville också bara säga att du inte ska bry dej om va de skriver… Din blogg är höjdpunkten på dagen! Det är så kul att läsa om er och vad ni har för er, Ni är vardagsglamour för mej!

 4. Kraaaaaaaaaaaam Vännen! Du vet att vi som bryr oss också finns! KRAM !!!!

 5. Henny says:

  hej! har prcis börjat läsa din blogg, en av höjdpunkterna på dagen! Jag säger som föregående, orkar inte ens bry mig om att kommentera dessa vidriga människor. Du är fantastisk som orkar håll apå o skriva och kan njuta av det, vi är många som tycker så mycket om att få kika in i er värld då & då, så: Tack för det! Kramar

 6. Jenny says:

  Bry dig inte om de som skriver elaka saker! Vi är många som gillar din blogg!

 7. y says:

  Vet att du får höra dagligen att din blogg är bra. För mig är den så mycket mer. Jag har genom dig sett vad positiv inställning kan göra för ens liv och ens nära och kära. Tom min man tycker jag har ändrats och det har jag dig att tacka för. Du är verkligen unik och jag hoppas att få nöjet att följa ert underbara liv långt framöver!

  kram

 8. Tezz0r says:

  TRÅKIGT att folk skall hålla på.
  Ville bara säga att jag tycker din blogg är SUPER=) tillhör den skaran som läser men aldrig kommenterar 😛
  Tycker du verkar vara en underbar person, och din dotter är så söt 🙂
  Inspereras av allt du lyckats med i ditt liv =) Du får mig att vilja kämpa och nå toppen inom det jag vill jobba med =) Ha det fint / Therese

  Ps. din butik var helt uuuunderbar, vilket lyckopiller =)

 9. Evelina says:

  Hejsan!

  Jag har läst din blogg nu en längre tid, men det är första gången jag kommenterar! Jag är 22 år, bor i Göteborg och studerar en kurs för tillfället. Måste säga hur inspirerad och glad jag blir utav att läsa din blogg. Den är helt fantastisk! Så mycket styrka, kärlek och framgång det finns i den! Och det har du skapat. Jag tycker du har en underbar syn på livet och jobbar på att känna likadant som dig. Livet är ju faktiskt för kort för att gå runt och älta osv.

  Massa kramar
  Evelina

  Förresten, Johanna är så söt!!!!! Världens goaste! Man vill bara krama om henne. Men det går ju inte 🙂

 10. Frida says:

  Hoppas folk skärper sig för det är så dålig stil med såna komentarer, och din blogg är mysig att läsa, så jag hoppas att du slipper lösenordsskydda den. Ha det fint 😛

 11. Maria says:

  Ville bara ge ett tips, men som du kanske redan vet. Om du vill så kan du ju radera de kommentarer du inte vill ha kvar. Genom att ta bort dem försvinner det som personerna är ute efter: uppmärksamhet. Människor som skriver sådant har oftast ingen aning vad de pratar om och vill bara såra. Tycker verkligen om att läsa din blogg! Ha det så bra 🙂

 12. Linda says:

  Hej Anna-Stina! Jag förstår att det måste kännas hemskt o det förstör ju för oss seriösa läsare som bara vill dig o din familj väl. Jag är glad så länge du fortsätter blogga! Kan man inte spärra dessa IP adresser från sidan? Egentligen ska man inte ens behöva tänka i de banorna, det är sjukt! Folk tror verkligen de har rätten att skriva vad de vill bara för att det är via internet. I verkligheten tror jag inte de är alls så tuffa. Stå på dig Anna-Stina och ha en fortsatt bra helg! Kram Linda

 13. Jessica says:

  Anna-Stina! Detgör mig så ont att du plus många andra här o bloggvärlden får stå ut med så mycket skit även om du verkar hyfsat förskonad (för attt d är en sån underbar och positiv människa) så skall det inte händ alls!
  Det är så fantastiskt för mig att sätta mig med en kopp kaffe medans prinsessan leker om morgonen här hemma och läsa din blogg från kvällen innan, för ja jag spar alltid allt du skrivit under föregående kväll till morgonen så jag kan läsa dina inspirerande ord i lugn och ro!
  Helt enkelt är du FAB! Vi kvinnor/mammor skall pusha varandra, kan vara svårt som det är, inte trycka ner varandra!

 14. Angelica says:

  Hej, jag hoppas verkligen inte du slutar blogga. Tycker såå mycket om din blogg.
  Fortsätt som du gör nu 🙂
  Massa Kramar

 15. Sofia S says:

  Prinsessan! Du lyckas med det du vill, du sprider gläjde! Många gånger om.. Älskar att läsa om ert liv och tar åt mig av alla tips och råd du ger! Fortsätt med det fantastiska arbete du gör!! Stor kram på dig, hoppas ni får en fab helg.. Kram kram kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *