Att blogga makes me happy!

Allmänt

168397-1137
En sida ur nyaste engelska "Red" (ett av mina favvo blader).

Alltså allvarligt talat, hur kan jag inte klara att inte blogga förren jag fått gjort allt jag skrev att jag skulle göra? Jo, för att jag tycker att det är såååå kul att blogga att jag helt enkelt får abstinens efter en liten stund….Så enkelt är det och det kan ju ni läsare vara glada över för då vet ni att sidan blir uppdaterad hur ofta som helst 😉

Jag och min sessa satt precis och bläddrade i blader och då kom jag på att jag ju bara måste tipsa er om att den super läckra Helena Christensen är gästdesigner hos "Monsoon" den här hösten.  Tyvärr finns ju inte deras butiker överallt,  och här i Norge har de bara "kids", men om du besöker Köpenhamn eller London så är det bara att shoppa loss.!

Själv drömmer jag om  klänningen högst upp på sidan och den vita blusen hon har på sig på bilden under (syns tyvärr dåligt här..).

Hon är en cool mama!!!!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *