ATT KÄNNA SIG SUNKIG…

Allmänt

12027561_10153094102905796_5520780526409749866_n

Den känslan…

Mooorning vackra girls! 

Solen strålar, Nyhetsmorgon rullar i bakgrunden och jag gör mig klar för en tur ut för att fixa ärenden för det börjar lukta fredag och den känslan är ju bara helt magisk! eller hur?!

Men vet du, idag kände jag mig såååå sunkig på morgon för mitt hår är i extrem kris och slingor + nya extensions måste fixas a.s.a.p. Alltså det är så illa så att det snöar extensions varje morgon jag borstar håret (ja, de ramlar av, inte bra, jag vet…) så ja, jag inte många kvar nu och de som är kvar kör tydligen fest för de hänger ihop…  Och mina vipper ska vi inte prata om… (åhhhh som jag s.a.k.n.a.r. min fantastiska vippe tjej i Oslo!!!  OM du funderar på vippe extensions så är mitt bästa tips att boka time hos Ramona på Pille Joosep studio på Frogner. Hon är magisk!) eller mina naglar…  ser inte fräscha ut just nu kan jag säga..

Så, idag ska jag kontakta bästa Rapunzel + boka tid för både vippe-extensions och nagelfix.  Och kanske en fettsugning då jag ändå är igång? Nejdå, skojar bara, men jag måste verkligen skärpa till mig och sluta livsnjuta så mycket…   Hade ju en time med en fantastisk PT i Oslo i våras men tyvärr kom jag av mig med det eftersom jag startade coachutbildningen och började pendla till Stockholm men alltså han var såååå BRA så jag hade gärna bokat in en ny time hos honom! Han heter föresten Ola och du hittar honom HÄR ! Om jag bott kvar i Oslo så hade jag ringt honom bums!  Vilken kille! 🙂

263961_10151026885205796_1758832255_n

Facebook är ju bra på att visa oss bilder som är på dagen 3 år gamla och den här dök upp i mitt flöde där häromdagen. Här är håret stylat & fräscht, jag har snygga bryn (Fred är den b.ä.s.t.a. som finns! skulle behöva en time hos honom också typ i morgon… Du hittar honom HÄR! men som ny kund så är det inte lätt att få time hos honom, hans nästa lediga tid är 2017...) och mina vipper + naglar är tipp topp.  Ska föresten ta och söka fram den där telefonen idag, det är min gamla i-phone 5, för jag har precis fixat svenskt nummer så jag kommer att köra dubbelt upp med 2 telefoner & 2 nummer. Very international! 😉 

12032108_10153094125675796_7204548237581656713_n

Efter att jag flyttade upp så har jag varit och fixat mina akryl-naglar hos en super duktig tjej på  Salong Xtreme Beauty . Så om du vill ha snygga fräscha naglar så är mitt tips att boka tid hos Virre!  (och jag är kräsen för jag har gått hos de allra bästa girlsen i Oslo) .  Men ja, det är några veckor sedan jag var där och det märks (man kör refill på akryl ca var 3:e vecka) så dags att boka ny time! 

Hjälp, nu är klockan plötsligt 12.15 och efter att jag påbörjade det här inlägget så har jag hunnit med 2 långa härliga telefonsamtal, en körning till matbutiken och en tur till Johannas skola. Hej & hå… !   Men nu loggar jag av och ska iväg ut igen och fixa fler ärenden innan vi har utvecklingssamtal med Johannas fröken i eftermiddag och sen väntar middag hos pappa & Inger…

Och du, vi duger precis som är och allt det där men, i alla fall jag känner mig bättre till mods om jag har piffat till mig lite. Så, för att göra det bästa av mitt sunkiga modus så har jag precis rullat håret. Det är de små knepen som gör den stora skillnaden för ja, jag känner mig faktiskt lite fräschare nu med lockar. Så, lite läppstift på det här och off I go… !

Happy torsdag!!! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “ATT KÄNNA SIG SUNKIG…”

 1. Madeleine says:

  Hej:)

  Du är så underbar o vacker som du är! Men jag förstår att om man är van vid vissa saker så känns det tomt utan. Jag känner mig “naken” när jag inte färgat mina ögonbryn på ett tag :). Jag ville bara säga att jag tror du skulle vara jättefin i en page! Har du haft det ngn gång?
  Kram Madeleine
  Din blogg är den bästa som finns!

 2. Haha- jag trodde först kortet var från idag och tänket “Men, hon är ju supersnygg” (vilket du säkerligen är även med tappade extensions och fixade naglar etc 🙂

  Spännande med första(?) utvecklingssamtalet för Johanna i skolan- själv ska jag på en välgörenhetsdag i min sons skola i eftermiddag….jättefint initiativ men synd att det spöregnar 🙂

  Ha en fin torsdag- imorgon är det freeeedag!
  Kram!

 3. Milla says:

  Tycker du alltid är så fab bara så du vet

 4. Karolina says:

  Det peppar inte med att säga att allt du vill fixa, kan du ändå vara utan? För det är inte “ditt” hår, naglar o fransar.. Och så piffar du det som är DU istället? Hoppas du förstår vad jag menar och tar mig “rätt” i detta! 🙂 För du duger preciiis som du är fina du! //kram Karolina

 5. elin says:

  Med full jobb (0730-1530) og barn, har jeg ikke tid til verken extentions, neglefix, falske øyevipper eller annet. Er på hudpleie av og til og klipper håret ca hver 8.uke. Prioriterer trening 4-5 ganger pr uke da det kan gjøres etter at barna er i seng.
  Skulle gjerne hatt lange negler etc, men har lært meg å like meg selv som jeg er 🙂
  Synes du var kjempefin uten extentions da du kjørte det her tidligere i år 🙂

 6. Johanna says:

  Du klär i blått!

 7. Anna says:

  Precis som någon skrev med enklare yttre skulle du hinna träna lite mer. Kortare hår, vanliga naglar osv…….Ibland måste man välja. Tror att du skulle må bra av lite lugn träning typ yoga passar bra med din coachning där man också skall komma i kontakt med sitt inre.
  Vill ju att du skall må bra och tänk på att du är en förebild för din dotter för hon skall väl inte tro att man måste ha hår förlängning nagelförlängning fransförlängning för att må bra och inte känna sig sunkig sköthet och välmående kommer innifrån.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *