ATT SÄGA: NEJ, TACK!

Allmänt

Happy friday snyggingar! 

Åh den lyckan över att J har orkat sig upp från sängen idag och varit nere och ätit frukost. Men nu ligger hon igen, och det blir en vilo-dag på henne så att hon tillfrisknar riktigt ordentligt.   Och det tar ju en stund att komma 100% tillbaka efter att man kräkts en hel del… uff, det är ju typ det värsta och äckligaste som finns… Så, som sagt: underbart härligt att hon är på bättringsvägen!!!

Och igår såg vi färdigt Störts Av Allt på Netflix och den var ju sååå BRA! Och det fanns många bra budskap mitt i allt det otäcka, som att det här att ta droger ALLTID är BIG no-no !!!  (bra att de visade baksidan av att ta ett snyggt glittrigt piller…), att man ska lämna en relation A.S.A.P. då man känner att något inte stämmer och att man ska vara öppen och prata hemma med sina barn. Inte låtsas som att det inte är något om man tydligt egentligen kan se att det visst är nåt…  Så – serien passade perfekt att se ihop med Johanna som står på kanten till tonårslivet. Och det här med droger alltså, jag är sååå obeskrivligt tacksam för att jag alltid valt att tacka NEJ till det då jag blivit erbjuden. Jag vet inte hur många linjer som jag erbjudits och en period i livet hade jag t.o.m. en chef som erbjöd mig amfetamin då jag kände att jag hade mycket på jobbet. X sa till mig att om jag tog det så skulle jag orka jobba dygnet runt, för jag skulle inte bli trött! och –  jag skulle dessutom gå ner i vikt (inför en semester jag skulle iväg på) så det lät ju bara helt fantastiskt!!! (nästan för bra för att vara sant) Men något inom mig har tack gode gud alltid sagt NEJ till ALLT som har med droger att göra så jag har aldrig provat och kommer aldrig att göra det och jag kan bara kryssa alla fingrar jag har för att Johanna blir som mig när det kommer till sånt och vågar stå emot.  För det ska mycket till att så emot återkommande erbjudanden från chef, kollegor och nära bästa vänner / pojkvänner etc, då gäller det att man är stark i sig själv och det är jag stolt över att jag alltid har varit! 🙂

 

Först blev hon imponerad över killens lyxiga liv… sen fick hon se baksidan… Se Störst av allt om du inte redan gjort det. Jag ger den G G G G G G, högsta möjliga betyg! 

 

Right here right now…  Darlingen linger och vilar och ser på serier och filmer. Bästa medicin.

 

Och du, nu upptäckte jag precis att det är halva priset på alla tidningar på Pressbyrån idag. Så – dagens shoppingtips!!! Synd för mig bara att jag redan köpt alla favoriter den här månaden…  Tyvärr så var Sköna Hem Skapa Stilen långt från så inspirerande som coveret (blev sååå besviken…) men Porter är alltid lika glammig. Love it!  Och Red har varit en favorit helt sedan åren då jag pendlade en hel del till London p.g.a. att min dåvarande pojkvän jobbade där. 

 

Nu ska jag lämna sjukstugan en stund och smita ut och köpa lite blommor!

Önskar dig en FAB fredag och ett lovely fredagsmys! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “ATT SÄGA: NEJ, TACK!”

 1. Mia says:

  Tack för tipset om Pressbyrån!!!

 2. Lena says:

  Jag har också sett “Störst av allt” och den var såå himla bra. Usch och fy för droger 🙁

  • Ja men visst är den BRA !! och ja, verkligen usch och fy till droger. Sååå mycket de förstör för människor och ändå fortätter folk att ta… Obegripligt !!

   Önskar dig en underbar söndag Lena ! Kram! 🙂

 3. Elin says:

  Har lest boken. Veldig bra!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *