B.I.L.D.R.E.G.N.

Johannas rum är ett work-in-progress… Ska visa fler pics när detaljerna är på plats.

Vilken l.y.x. det är att kunna sätta sig och blogga. Riktigt, riktigt kul! 🙂

Och jag passar på nu när hjärtat sitter och pysslar inne på sitt rum. Hon älskar det. Och vet ni vad hon gjorde igår? Hon såg att jag skulle kasta en tom kartong som det varit ljus i, stoppade mig i farten, tog med sig tomkartongen in på sitt rum och ett tag senare kommer hon ut med ett hus! som har lampa (blinkande ring) + discokula (!) i taket, ett litet bord, en stol (av papp) också har ett par små figurer flyttat in där.  DET kallar jag kreativt!  Ska ta och fota och visa det i morgon…

Men på tal om foto… Jag fick ju detta fantastiska bilde av jIG i julklapp och nu är det verkligen på tiden att jag får upp den på väggen. Men! jag har kört fast lite för jag klarar inte att bestämma mig för hur jag ska rama in den? Lutar åt vit ram… Men kom gärna med tips!

Bilden är 70*100 och fotografen heter Hannah Lemholt.  Planen är att den ska få krydda väggen i vardagsrummet och jag älskar att hon tittar åt så många håll samtidigt.. för mig symboliserar den att jag spelar flera roller samtidigt… (mamma / sambo / egen företagare). 

Nu då jag är mitt uppe i att inreda klart Johannas rum + vårt sovrum så är det xtra kul att sitta och bläddra i nya inspierande blader och söka efter smarta idéer. Och så här såg det ut här hemma på köksbordet i fredags lunch då jag mumsade i mig en god smoothie + räksmörgås. 

Måste bara tipsa om Johannas dress! De skulle till parken och åka pulka med skolan i förra veckan och plötsligt kom jag på att hjärtat saknade täckbyxor i riktig size men det slutade med att jag gick för en heldress istället och gud så glad J blev över det! Hon har “bott” i den sedan hon fick den och den är så läckert neonrosa så hon syns v.ä.l.d.i.g.t. bra i snön. Fyndade den på -50% salg på Steen & Strøm. Kommer från Reima.

Och så här lyxigt åt vi i torsdags… alltså ibland orkar jag bara i.n.t.e. laga middag. Och då är MAX ett perfekt ställe att köra till.

Och alltså hur b.e.k.v.ä.m.t. är det inte att shoppa på nätet? och Johanna tyckte att det var såååå KUL att hämta ut paketet på posten!  Och jo, jag försöker fortfarande locka med Barbie istället för Monster High men det är dött lopp…. 

I fredags var som sagt vi girls på Disney On Ice och ja, bättre placering hade vi inte kunnat få! 🙂

Sen hände det… katastrofen med min mac som bidrog till att jag inte kunnat blogga sedan torsdag… Uff, det var så trist och så o.n.ö.d.i.g.t.!  Och om jag ändå hade noterat min logg-in-adress någonstans för då hade jag ju kunnat blogga via telefon, eller Johannas dator. Men neeeej då, den var inte noterad någonstans så det var kört… (Note-to-self: notera min logg-in-adress i min rosa notatbok!).  Min ljusblå tröja från Zara matchar jag med finaste örhängena från prinsessan Märtha Louise´s Goddess kollektion i samarbete med Celine Engelstad. 

En som på ett skönt sätt är totalt oberörd av mac-katastrofer är min älskade Gucci. Han bara ligger där, på soffan i vår “nya” lounge i köket och myyyyser… Gissa om jag kan avundas hans liv ibland !  

Oj, nu börjar Familjen Annorlunda (svenska TV4), en familj har visst 12 barn? alltså det måste jag bara se. Jag som har svårt att få dagarna att gå ihop med ETT! 😉

Önskar dig en riktigt härlig kväll!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “B.I.L.D.R.E.G.N.”

 1. Camilla says:

  Oj, kjedelig m Macen. Trodde nesten du var sluttet å blogge, det hadde vært trist.Er så glad for å titte inn til deg hver dag, har gjort det i årevis(utenom ferier ol selvfølgelig):) Håper alt er bra:) Klem

  • gizmolina says:

   Ja det var förfärligt trist att den gick sönder… Helgen var sig absolut inte lik utan bloggen! och jag kommer aldrig att sluta att blogga! men ett tips är att även följa mig på instagram , jag heter gizmolinas där. För då kan du checka där om olyckan skulle vara framme någon fler gång (hope not!). Och så fantastiskt kul att du har följt mig så länge Camilla! Det gör mig glad! 🙂

   Önskar dig en underbar uke! Klem!

 2. Johanna says:

  Vi var på Disney On Ice i Oslo på lördag. Vi panikbokade det i somras (vår lilla är nog eg. lite för liten) då vi hade ett gavekort som gick ut. Hon uppskattade 3/4 av showen tills hon blev lite less och vi gick efter Toy Story. Men hon orkade tappert så vi var nöjda. Får göra ett nytt försök nästa år när hon är 2 1/2. 😉

  Reima har då bra ytterplagg. Vi använder bara Reima. Tycker de har bäst design i uteplaggs-djungeln. 🙂

  • gizmolina says:

   Så kul att ni också var på Disney On Ice! 🙂 Och du – om ni gick efter Toy Stoy så fick ni ju med er precis ALLT för Toy Story var sista akten ! 😉 Den var hela andra delen efter paus… Men jag kan absolut förstå att hon var lite liten om hon blir 2,5 nästa år! 😉

   Njut dina dagar Johanna! och ja, Reima har fantastiska plagg till barnen! Klem!

 3. Maria says:

  Sötis….tur att du kan blogga igen, jag har saknat dig!! Älskar också Hannah Lemholts bilder å alla de magiska saker & accessoarer de säljer på Love Warriors…..har du sett deras hemsida?? Måndagskramar Maria ♡♡♡

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack Maria! jag blir glad då jag läser att jag varit saknad 🙂 för jag har som sagt verkligen saknat er och bloggen i helgen… det blev liksom så tyst…på ett märkligt sätt… Men nu är , tack och lov, ordningen återställd ! Och ja, visst är Hannahs bilder fantastiska?! Jag vet att min är beställd via Love Warriors (jag fick tipsa tomten… Tihi!) och jag följer även Hannahs vackra blogg.

   Jag önskar dig en magisk vecka fylld av lyckliga stunder! Kram!

 4. Charlotte ahlfont says:

  Åh! Vilken vacker katt!! Men det vet han om va?

 5. HEIDI says:

  Det bildet må inn i en svart ramme!

  • gizmolina says:

   Tack för tipset Heidi! Jag tänkte svart ram från början men det blir för hårt… så alternativet är vit ram eller – att limma upp den på en capa platta och köra utan glas och ram…

   Happy new week! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *