SNAPSHOTS FROM MY SHOP.

Miljoner T.A.C.K. för alla fina kommentarer och “Gilla” som den här bilden fått på instagram!  Skyltade om i går efter att jag blev utsåld för den snygga Odd Molly ponchon. Känns vårligt & fräscht!

Darlings!

Min lilla prinsessa stjäler min mac heeela tiden så detta inlägg är a work in progress. Återkommer när hon somnat 😉   Nej, J var inte vaken till 02.40 (som klockan plötsligt är), hon somnade som en stock så fort hon la ner huvudet på kudden efter en kväll fylld av pyssel (hon är sååå kreativ) och sen, då jag satte mig i soffan, så somnade jag ungefär lika fort och vaknade nyss…  Så ska strax dyka i säng, bara blogga först.

Jag har haft ett par riktigt fina dagar i min butik och alla mina härliga kunder gör mig verkligen g.l.a.d.! Men alltså i går blev jag SÅ försenad p.g.a. en mix av ett trevligt lunchmöte med H&M (berättar mer i morgon) och en liten olycka för JIG så förlåt till er som eventuellt mötte en stängd dörr.   Inte alltid så lätt att få ihop dagarna…  Hur som helst, efter jobb, hip hop (J dansar på fredag kvällarna), god middag och fredagsmys med family så blev det spontan utgång på mig med finaste Emma och det var riktigt, riktigt kul ! som alltid! 🙂  (tack för en FAB kväll vännen!).

Men hur dålig är jag på att visa dagens nu för tiden?  Orsaken är faktiskt främst att jag inte har någon som kan fotografera så , dags att köpa det där kamerastativet så är den saken i box 😉   I dag har jag jobbat i ny fin blus från Odd Molly och skönaste jeansen från Replay. (båda från min shop). Note to self: skulle kanske ta och testa brun utan sol ? hmm… 

Hjärtat har hängt med mig på jobb både fredag eftermiddag & 1 time i dag. Mysigt !

Varje lördag packar jag in ovanligt många födelsedagpresenter / gå bort presenter / veninne presenter etc. till mina kunder och jag älskar verkligen att fixa fina paket ! 

I går hade jag trevligt besök av dessa glada girls som följer min blogg.  Och nu kom jag på att jag glömt deras visitkort i min butik så jag får uppdatera här med länk till deras butik i morgon.

Nej men om jag kanske skulle ta och gå och lägga mig? Klockan är ju trots allt 03 (help!).

Önskar alla er morgonpigga en riktigt mysig söndagsmorgon ! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “SNAPSHOTS FROM MY SHOP.”

 1. Channal says:

  Åh så vårligt och fint du har fått det i skylten!
  KRAM Anna

 2. Helena says:

  Ååh, så fin den rosa blusen är! Jag tvekar mellan den rosa och vit-blå. Vilken ska jag välja? 🙂 Kram och ha en fin dag!

  • gizmolina says:

   Visst är den fin ?! 🙂 Jag tycker att båda är SÅ fina så detta är inget lätt val…. jag har den i både rosa & blått själv p.g.a. att jag inte klarade att välja…men den rosa är lite sötare än den blå. Hade varit lättre att ge dig råd om jag vetat hur du ser ut… Tänk igenom vilka färger du har mest av i din garderob och utgå från det ! Happy shopping ! Kram!

 3. Cessan says:

  Sååå fin skyltning!! ❤

  Din butik är så inbjudande!! 🙂 & vackert inslagna paket uppskattas av både givare & den lyckliga som får paketet.

  Önskar dig en Lovely Söndag ❤

  Kramar Cessan ❤

 4. Kari says:

  HEI

  Hvor kommer den fine kåpen fra, som henger i bakrunnen? Den ser brun og hvit ut, eller er den rosa og hvit?? Hvilken str er det, og hvor mye koster den?

  Hilsen Kari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *