Dagens.

Allmänt

Dagens = Bluse Chill Norway, byxor Met och väska Moo. Foto = Johanna.

Jag har totalt förälskat mig i b.l.å.t.t.  Nu har jag i och för sig alltid varit glad i blått men just nu är jag xtra kär i färgen. Och till hösten blir det mycket blått i butikerna.   Så – jag har kickat igång min höstgarderob med en underbar blå väska från det HÄR märket.  Love it ! 🙂

Älskar formen på väskan, en sån här shopper passar en shopping-girl perfekt 😉

Och det är inte bara blått jag är förälskad i, jag är förälskad i vår hage också !

Nu blir det very-late-dinner i Casa Gizmolina.

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Dagens.”

 1. Hej i kvällen!
  Såååå snyggelisnygg väskan din är! Som vanligt är du ju stylad och ser toppen ut. Det syns att du mår bra då det strålar om dig. Hoppas du haft en fin dag.
  Här laddar vi för besök på Liseberg i morgon…som du förstår är alla barn (och föräldrar) laddade till max.
  Ni verkar ha flyttat till något helt över det vanliga… härligt.
  Njut din kväll!
  Kram
  Lena

  • gizmolina says:

   Tusen tack fina du ! 🙂 Vad K.U.L. med Liseberg !!! vilken dag ni kommer att ha ! Rabalder är Johannas favorit så den åkte vi hur många gånger som helst 😉 och vi längtar tillbaka dit. Blir kanske ett återbesök innan skolstarten. Ja, lägenheten är one of a kind ! är så lycklig över att få bo här. Önskar dig en festlig Lisebergdag ! Kram ! 🙂

 2. Elisabeth H says:

  Flotte du!! Vi gleder oss til å se flere bilder fra deres nye hjem, ser helt utrolig ut! To uker til med jobb, så er det ferie ;)) Går framover med oppussing av nye leiligheten min også, har nok kjøkken til ferien. Glede!!! Ha en fin kveld. KLem

  • gizmolina says:

   Jag lovar att visa fler pics så fort som flyttkaoset övergått i något mer normalt 😉 Och ja, läget är verkligen otroligt. Trivs SÅ bra ! Vad härligt det låter att ha ferie att se fram emot och kul med oppussing! Lycka till med kjøkkenet och njut din dag ! Klem ! 🙂

 3. Anita says:

  Vilken snygg väska! Vilken fin trädgård, bor ni i eget hus nu? Ha en trevlig tisdag. 😛 Det ska jag ha, det är kul att komma tillbaks efter semestern tycker jag

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Nej, vi bor inte i hus utan i en lägenhet centralt i Oslo. Önskar dig också en riktigt trevlig & härlig tisdag ! Kram !

 4. Camilla says:

  Å den vesken er bare såå elsk:) Nå fikk jeg lyst på den vet du:) Har nettopp fått en beige Mark Jacobs som også er superfin, men vesker får vi jo aldri nok av:) Hagen, huset , gleder meg til å se mer av det. Og du, det stråler av deg 😉 Klem

  • gizmolina says:

   En beige M.J står på min lista också.. super snyggt ! och nej, vi får aldrig nog av väskor 😉 Lovar att visa fler pics från vårt hem snart ! och tack för komplimangen ! Njut din dag ! Klem ! 🙂

 5. Alltid så snygg – duktig tjej du har som fotar så bra. En framtidens bloggare kanske?:)!

  kram CC

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Lilla J älskar att fota och hon pratar så mycket om saker jag kan blogga att hon nog med all säkerhet startar en egen en dag 😉 Njut din tisdag fina du ! Kram !

 6. Nina says:

  More from the house! Ser helt fantastisk ut:0)

 7. S says:

  Hejsan Gizmolina 🙂 Jag är också helt inne på blått!! Därför kom jag nu på att jag kan fråga dig om råd angående färgval av en KitchenAid 🙂 Du är ju grym på inredning. Jag har nästan exakt samma stil som dig i inredningen, men jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken färg jag skall välja på min framtida KitchenAid! Vilken skulle du välja, den isblå, ljusrosa eller den vita?? 🙂 Så tacksam för råd!! Ha en underbar sommar! Mvh S

  • gizmolina says:

   Ja men hur snyggt är det inte med blått? Fräscht ! Jag stod också och nosade på en KitchenAid häromdagen , gud vad de är snygga ! det var den rosa jag stod och såg på, love it ! men isblått är ju också galet snyggt och vitt hur safe som helst för då passar den till allt… Svårt för mig att ge råd då jag inte sett hur ditt kök / övriga detaljer hos dig ser ut…? Men alltså det är ju coolt med en färg ! Personligen drömmer jag om en rosa…. men som sagt vitt är safe och stör inte om man byter färg på annat efter årstiderna. Lycka till med shoppingen ! Njut din sommar du också ! Kram ! 🙂

 8. Christine says:

  Oii..den store hagen til en leilighet i Oslo – så fantastisk :).
  Hadde vært såå gøy om du kunne delt link til når det lå på Finn ;-).

  Blir uansett super gøy å se hvordan du innredet det til din fine stil :-).

  • gizmolina says:

   I know. Vi har varit heldige som funnit en så fantastisk lägenhet att leie!! 🙂 (någon link finns inte kvar, den togs bort från Finn så fort de leit ut den). Ska visa pics då vi fått bort mer av kaoset… ! Happy tisdag! Klem !

 9. Reidun says:

  For en hage,,,,så herlig å kunne ha sin egen midt i byen…lekker veske også…ja ser det kommer mye blått i høst.ønsker deg en herlig tirsdag!!!

  • gizmolina says:

   Ja men är den inte fantastisk? I går då vår nabo var ute och klippte gräset så kändes det plötsligt som att jag bodde ute på landet då jag kände den doften av nyklippt gräs … 🙂 Och ja, det blir en hel del blått hos Gizmolina i höst ! 🙂 Njuuut din tisdag ! härligt med SOL! Klem !

 10. S says:

  God morgon! Ja, det är verkligen inte lätt att välja färg till en KitchenAid 🙂 Beskrivningen av mitt kök är följande: Vita spegelluckor, några vitrinluckor, bänkskiva i massiv ek, rostfria skålhandtag, vitt matbord med vita klädda stolar. Resten av hemmet går i vitt, med en hel del kristallkronor 🙂 Jag vill ju helst ha en i en cool färg, men ljusrosa eller en isblå är ju frågan?! Ha en fortsatt härlig dag i solen!! Kramar S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *