SOFTA DAGAR.

Allmänt

Do-things-that-make-you-smile_daily-inspiration

Goooodmorning sweeties! 

Igår ringde min mamma och var orolig eftersom jag inte uppdaterat bloggen på ett par dagar. Uff, jag får så dåligt samvete varje gång jag inte bloggat en dag… ni fina läsare finns ständigt i mina tankar och jag känner att jag inte levt upp till förväntningarna varje gång en dag utan ett nytt blogginlägg passerar… Men vet du, jag har inte orkat… jag har varit så trött att jag somnat med min mac på fånget varje gång jag försökt att skriva till er… Så – förlåt!  Jag väljer att tro att jag känner mig lite, lite piggare idag och det hjälper att sitta här ute på terrassen under taklfläktarna och att blicka ut på alla vackra palmer som vajar i vinden. Åhhh det är feelgood deluxe!

Så – vad har hänt här sen sist då? Ja, inte speciellt mycket. Jag har knappt orkat ligga vid poolen (mycket olikt mig) men lite poohäng har det i alla all blivit också har vi girls varit på shopping, vi har varit ute och ätit middag med vänner och igår drog vi på SPA och fixade både manikyr, pedikyr och fint lack på händer + fötter. Johanna fick sååååå super cute julpynt på sina naglar och själv är jag för första gången på ja, 12 år?, utan akryl på mina naglar. Mycket ovant! Ska fota och berätta mer om det senare!  Men först några pics från igår då chillade vid poolen här hemma i Casa Gizmolina:

12347759_10153220283230796_8228252959583233773_n

Gårdagens väder = very, very nice!  Och get är exakt lika vackert blå himmel och strålande sol idag. Loooovely!

12376812_10153221402310796_1933650448417044016_n

Ett, två, tre på det fjärde ska det ske på det….

12341451_10153221408690796_707950106237029436_n

femte smäller det! Johanna boooor i poolen. Hon badar non-stop och hon tokälskar det.

1916961_10153221411185796_61458907698146161_n

Själv föredrar jag att chilla här, i min sköna solstol… Men några dopp blir det på mig också, mest för att svalka mig i värmen.

Nej, nu ska jag försöka slita loss J från filmen hon ligger och ser och sen är planen att åka en sväng till beachen. Jag känner aldrig att jag är helt på plats här nere i Thailand “på riktigt” förren jag har sand mellan tårna och vågorna vid min sida… det är typ det bästa jag vet.

Önskar dig en riktigt härlig dag fylld av lyckliga stunder!

P.S du följer mig väl på instagram? jag heter gizmolinas där.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SOFTA DAGAR.”

 1. Nilla says:

  Kikar ju in här hos dig flera gånger varje dag, och tänkte precis skriva en rad att jag saknar dina härliga inlägg. Men, nu tycker jag att du tar hand om dig själv och familjen, samlar kraft och energi och allt det där, bloggen får komma lite mer i andra hand när du inte är helt piggelin. Tror beachen kommer göra dig gott, och jag är sååå avundsjuk på dig, vill ju också vara där nu 😉 Men den som väntar på något gott 🙂 Njut nu och var rädd om dig. Många kramar <3<3<3

  • gizmolina says:

   Åhhh tusen 1000 miljoner TACK för fantastiskt fina ord, värmande omtanke & peppade bloggrespons! Nu blev jag väldigt, väldigt glad här ska du veta! 🙂 Ja, ibland behöver man logga av och tanka energi och jag kan inte tänka mig en bättre plats att göra det på än just precis här. Sol, värme & lata dagar är balsam för själen efter min omtumlande höst…. Och det låter som att du har en resa bokad du också? Så härligt att ha det att se fram emot!

   Önskar dig de allra finaste förjulsdagarna! Varm kram!

 2. Linda says:

  Ha inte dåligt samvete Anna-Stina, dina läsare finns kvar ändå. Din blogg (och Josefines) var faktiskt dom 2 första bloggarna jag hittade för många år sedan & jag hoppas att jag får följa dig många år till framöver. Åh vilka underbara bilder! Jag har varit i Thailand 2 gånger men aldrig tillsammans med mina barn så jag vill gärna resa dit igen när min yngsta lilla tjej är lite större. Kanske nästa år =)

  Njut beachen!

  Kramelikramar

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för dina fina & värmande ord Linda! Du anar inte hur glad jag blir då jag läser att du följt mig så länge. Det, om något, inspirerar & peppar mig enormt i mitt bloggande. Så: TACK!!! för att du skriver och berättar för mig. 🙂 Hoppas att du också får till en Thailandresa snart. Här är härligt att vara!

   Önskar dig underbara förjulsdagar fyllda av lyckliga stunder! Kram!

 3. Linn says:

  Hei vakre deg. Nyt ferien, familien og Thailand. Det er dere vel undt. Alt godt i julen og det nye året 2016 ønskes deg herfra:-) elsker bloggen din, uansett hvor ofte eller sjelden du titter frem. Du har trofaste lesere og vi ønsker deg en herlig ferie!! Klemmer fra Linn

  • gizmolina says:

   Åhhh 3 så fina kommentarer på raken… jag sitter här med tårar i ögonen nu…. Tusen miljoner TACK för fantastisk feedback och värmande omtanke Linn! 🙂 Jag är verkligen heldig som har så fina bloggläsare. Jag önskar dig också en magisk jul fylld av lyckliga stunder & ett fantastiskt 2016 !

   Njut förjulsdagarna och fyll de med glädje! Stor klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *