Baby girl & Fab stars.


GRATTIS till en baby girl!! Nicole Kidman & Keith Urban fick en liten dotter måndag morgon som heter Sunday Rose Kidman Urban.

Tro det eller ej, men jag söker fortfarande efter fjärrkontrollen… börjar nästan undra om den hamnat i en av sop påsarna som jag kastade tidigare idag ? … för ni vet ju hur det är när man söker och söker och VET att den måste ligga nära.. det är liiite smått irriterande.. 😉 Men – någonstans är den ju så jag ska faktiskt söka på en stund till för jag börjar bli lite trött på  att se MTV på låg volym (det var det som var på när den försvann..)

Min darling somnade föresten sött i sin egen säng även i kväll. LYCKA! 🙂


Jag tycker att Lauren Conrad (tack før tips om att jag skrivit fel. Var lite trøtt i natt.. 😉  väska från Valentino är SÅ snygg med sin rosett!


Jennifer Lopez & Marc. Jennifers klänning kommer från Fendi och jag vet inte helt vad vi ska säga om den? 😉  De befinner sig i Portofino i Italien som är en av mina absoluta FAVORIT platser i världen! Jag var dit då min pappa fyllde 50 år, med andra ord för 22 år sedan, och jag bara älskade stället !  Litet, lyxigt och extremt vackert !


Vad säger vi om Heidi Klums byxor?  De hamnar inte i min garderob i alla fall.. 😉

TACK föresten för er feedback om Pernilla & Jocke, jag hoppas allt fixar sig mellan dem så att de kan leva lyckliga i alla sina dagar.. !

God natt & sov gott, nu ska jag söka vidare här..

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Baby girl & Fab stars.”

  1. Evelina says:

    Men har ni inte sådana där små knappar någonstans på TV'n? Jag förstörde vår dosa och fick använda knapparna på sidan för att byta kanal och ändra ljud 🙂

    Iiih…heidi klums byxor och Jennifer Lopez klänning måste va modemiss of the day iaf! Och sen heter hon Lauren Conrad – Lauryn Hill är en svart sångerska 😉

  2. Natali says:

    Hej,

    Jag hörde ett tips på radion att om man blir av med en sak så ska man bara lägga nycklar och en sax på fönsterkarmen och då hittar man det man letar efter. Jag har inte provat själv – men det kan vara värt ett försök 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *