BABY, IT´S DARK OUTSIDE.

Allmänt

Fredag runt kl.20. Här är vi typ 2 min från vårt hem för vi bor i huset precis bakom slottet. 

I fredags kväll tog vi girls en walk down town och det är sånna gånger jag verkligen sätter pris på att bo så centralt som vi gör. På 5 min är vi nere vid National Theatern och på 10 vid Eger…  Otroligt bekvämt!

Men det var som sagt i fredags det. Idag har jag inte gått många meter kan jag lova, för jag har mest suttit vid köksbordet och jobbat och hjärtat har varit på playdate hemma hos sin söta vän Elsa.  Vad hade jag gjort utan mina kära Emma? Är så tacksam för vänner som finns där och hjälper till när det behövs.

Ser ni de små vita lyktorna som hänger längst hela vår terrasse? Jag köpte de på IKEA i våras och hängde upp dem i början på sommaren. De går på solceller och lyser så mysigt på kvällarna.

En gång tog jag bild av Johanna som ligger i gräset två gånger…  Sorry alltså, men då jag knipsade den här bilden i fredags så insåg jag hur otroligt f.i.n.a. bilderna blir då hjärtat ligger så här så igår, då vi fotade dagens, så kunde jag inte låta bli att ta en lik.

Nu är ljusen tända, soft lounge musik sprider härlig stämning här i Casa Gizmolina, jag sitter invirad i en mysig cashmerekofta och ute är det så där mörkt som det bara blir en regnig höstkväll…  Och du, om jag fått bestämma så hade det gärna fått vara söndag i morgon igen…! 😉

T.a.c.k. för en fin blogghelg med sprudlande energi bland kommentarerna!

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “BABY, IT´S DARK OUTSIDE.”

  1. Amelie says:

    Ojoj, ni bor ju nästan i ett slott ni också! Vilket fantastiskt hus!

  2. gizmolina says:

    Ha, ha, nja… inte riktigt… men jag håller med om att huset vi bor i är fantastiskt fint! 🙂

    Önskar dig en fin tisdag Amelie! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *