BABY, IT´S COLD OUTSIDE.

Allmänt

b6c9d58e602811ca05d42ac109e1254f

Johannas läxbok den här veckan handlar om hjärnan och jag tycker att den är så intressant att jag tog över och läste vidare då hon var klar med gårdagens 15 min.  Märker att man glömt en del sen man gick i 3:e klass… Ha, ha.

Goooodmorgon fina vänner! 

Idag är det kallt alltså, brrr…..  Känns som kallaste dagen hittills i år faktiskt (ska kollas upp!)  men solen skiner och det är tooooorsdag = nästan helg (!) och det mina vänner värmer!

En annan sak som värmer är mina underbara Ugg tofflor. Jag hade ett par rosa som jag slitit ut totalt (fick de på ett event för “100 år” sen) och tyvärr finns de inte kvar i den färgen längre så JIG fick köpa med sig ett par klassiska bruna till mig när han var i USA häromdagen (de är ju så mycket billigare där).  Alltså jag “bor” i dessa när jag är hemma. Finns i.n.t.e. skönare!

10383894_10152622126855796_7407640122969329479_n

Love them! 

Nej, nu ska jag ta och ringa min mamma, upptäckte precis att jag hade ett missat samtal (har inte haft ljud på min telefon på säkert 10 år så får oftast ringa upp…) och sen blir det ett par ägg och Kalles Kaviar. Mums!

Önskar dig en riktigt inspirerande dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “BABY, IT´S COLD OUTSIDE.”

 1. Kristine says:

  GOD MORGEn 🙂

  Sanne ord, fin plakat. Den skal jeg ta vare på.
  Forrige lørdag på Lindmo, program på NRK1, var mentaltrener ERik Bertrand Larssen gjest, fasinerende å høre om hva og hvordan.

  Digger dine tøfler og gleder meg til neste høst, da skal jeg få tak i. Her var de utsolgt en stund før jul 😉 og har ikke funnet noen i min str i en nettbutikk. NyT!

  Nydelig torsdag til deg, takk for at du er du!

  Klem K 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för din härligt glada kommentar och fina ord Kristine! 🙂 Jag såg också på Lindmo och det var SÅ intressant att lyssna på Erik! Och ja, de här tofflorna kan jag varmt rekommendera, de är världens skönaste!

   Önskar dig också en nydelig torsdag fylld av lyckliga stunder! Stor klem!

 2. Lena says:

  Vilka underbart gosiga tofflor – förstår att du bor i dom… 🙂
  Ha en fin dag bästa du

 3. Nina says:

  Tofflorna ser verkligen härliga ut =) Jag älskar att ha på mej tofflor och springa runt med dom i mitt hem, speciellt när det är vinter =)
  Ha en jätte bra dag!

  • gizmolina says:

   Ja men visst är det skönt att trippa runt i tofflor! och dessa är precis så härliga som de ser ut! 🙂

   Önskar dig den bästa dagen Nina! Kram!

 4. Lynetmor says:

  Hei, å de tøflene så gode ut 🙂 Jeg fryser på beina her på jobb nå. Var minus 21 ute i dag tidlig, kaldest i år tror jeg. Ha en fin dag 🙂

  • gizmolina says:

   Oj, minus 21?!? DET är kallt alltså! Påminner mig om vintrarna hemma i Luleå… Var i Norge bor du? Och ja, de här tofflorna är hur sköna som helst! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin dag och hoppas att du snart slipper frysa! Klem!

 5. Anna says:

  Jag har inte heller ljud på telefonen. Men varför undrar alla?
  Önskar dig en fin dag!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *