BACK HOME!

 

Goodmorgon mina kära vänner! 

Då är jag tillbaka hemma i Casa Gizmolina igen efter helt FANTASTISKA dagar i London!  Vi har haft det såååå BRA och jag längtar redan tillbaka!!! Det enda minuset med turen var att dagarna gick ALLT för fort….!  Alltså hjälp – det kändes som att vi precis kommit dit då vi reste hem men samtidigt så kändes det som att vi varit borta så länge då vi kom hem. Märkligt det där… hur känslorna ändras utifrån var vi befinner oss…  Och att vara där lördagtisdag visade sig vara en riktigt god idé för det var inte helt crazy mycket folk överallt söndag + måndag… Härligt!

Och nu ska jag ta och fixa maffiga London inlägg till er för jag vet att ni är många som önskar tips! och jag måste säga att det var banne mig INTE lätt att hitta tex hotelltips innan vi reste. Alltså SOM jag googlade… och tusen miljoner TACK till alla tips som ni kära bloggvänner gav mig, de satte jag enormt stor pris på! kruxet var bara att de flesta av er tipsade om hotell i prisklasser som låg lite över vår budget… så – tyvärr kunde vi inte gå för dem den här gången, men – jag hittade till slut ett hotell då jag sökte runt på nätet och det visade sig vara helt p.e.r.f.e.k.t.!  Så massa tips kommer som sagt, jag måste bara få kontroll på dagen här först. 🙂

Jag kan inte sluta knipsa snaps med dessa öron. Ha, ha. Här är vi ombord på flyget Stockholm – London lördag förmiddag. Vi hade take off med SAS kl.11.10, resan tog ca 2 timmar och det är 1 times tidsskillnad, London är 1 time efter oss vilket är perfekt för man “vinner” en time då man landar! 

Darlingen reste med ryggsäck som handbagage för nu är det slut på att ha med sig så mycket saker, hon packade bara telefon, i-pad, hörlurar, en Manga Model bok + pennor (från Top Model), och sin Harry Potter bok.

Och vi var sååå taggade på Harry Potter. Ha, ha.  Eller ja, Johanna var. Själv har jag varken sett någon av filmerna eller läst någon av böckerna… men nu, efter att vi varit på Warner Bros Harry Potter Tour så är jag klar för att se 1:a filmen för alltså WOW!!! vilken amazing dag vi hade där! 

Här syns J´s tröja bättre. Hon fick den i  fredagspresent, dagen innan vi reste, och den var ju verkligen den perfekta resa-till-London toppen, eftersom det står LONDON på den, i paljetter!  och om man vänder på paljetterna så står det Paris, så ja, nu måste vi snart resa dit också så att vi får full valuta för toppen! Ha, ha. Och J´s passfodral, det har hängt med sedan hjärtat var typ 2 år så i London shoppade jag ett nytt till henne som hon ska få i julklapp (hon tycker att det här är för barnsligt nu…).

Nu ska jag gosa med älskade Gizella som vi saknat sååå då vi varit borta och styra upp veckan som blir väldigt kort för oss! Så otroligt lyxigt härigt!

Önskar dig en underbar & festlig lille-lördag! 🙂

P.S jag öppnade aldrig min mac i London, så därför inga blogginlägg, ville ta tillvara varje sek. och njuta dagarna till max så var i princip aldrig på hotellrummet…  Ett tips är att följa mig på instagram, där uppdaterar jag lättare då jag är på resa. Jag heter: gizmolinas

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: London 2017 | 9 Comments

9 responses to “BACK HOME!”

 1. Lena says:

  Welcome home 🙂 du är saknad, men känn absolut ingen stress att du måste blogga då du reser. Nu ser jag fram emot ett härligt blogginlägg med Londonbilder. Gärna hotellet också 🙂
  Ha en fin dag bästa du – här är frost. Kallt och krispigt – underbart….

  • gizmolina says:

   Åh tusen TACK för välkommen hem Lena! 🙂 och så härligt att höra att jag varit saknad! Jag har , som du vet, alltid extremt dåligt samvete då jag inte hinner blogga men är samtidigt glad och tacksam över att ni förstår att tiden inte räcker till då jag är ute på vift. Och massa bilder kommer! och tips! 🙂

   Önskar dig en riktigt, riktigt härlig & festlig lille-lördag! Kram!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh va härligt det låter! Så fin London tröjan var, älskar såna detaljer gör verkligen det lilla extra, det är du verkligen expert på. Stor kram

 3. Sanna says:

  Härliga bilder. Varifrån är ryggsäcken?

 4. Johanne says:

  Flott bilder,du skriver så morsomt og takk for at du deler så mange gode tips om girlsstuff og pynt

 5. T says:

  Sitter och läser ikapp din underbart härliga blogg! Vi åker till London på torsdag så det passar perfekt att du precis har varit där;)

  Kan du tänka dig att sälja Johannas passfodral till mig? Det hade varit perfekt till min lilla dotter som precis har fått sitt första pass:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *