BACK IN LULEÅ!

Wake-up-and-smell-the-inspiration-quote-5

Happy torsdag sweeties! 

Åhhhh den känslan över att jag sitter och bloggar igen!!! S.O.M. jag saknat er….! Men dagarna i Oslo gick såååå fort att jag helt enkelt inte fick någon tid över. Crazy. I know. Men – så är också 17:e maj något helt speciellt och jag hamnade i ett 17:e maj rus direkt då vi ankom Norge i fredags kväll. Men,  nu är jag back in blogg business!  taggad och full av energi!  Och med en känsla av att det är måndag…. så snacka om lyx att komma på att det faktiskt är torsdag och strax helg – igen!

Och vet du – jag kom i min Kalix dräkt!!! Wohooo! Men det krävde en hold-in-underklänning som gett mig skavsår under armarna (!) Ha, ha.  Jag har massor med bilder att visa er från Oslo dagarna men – nu ska jag strax iväg och välja kakel / golv etc till källaren så det får bli då jag är tillbaka på kontoret igen om några timmar.  Gleder mig massor till att få dela alla minnen med er! 🙂

13226949_10153533423935796_3821383969676986778_n

Den här bilden symboliserar verkligen hur hektiska Oslo dagarna var. Vi fick inte ens tid att stanna upp och knipsa en riktigt fin bild av oss så ja, det här är den bästa från 17:e maj… Ha, ha.  (J gick i joggeskor för att slippa skavsår för man går i tåg i över 3 timmar).

Nej, nu är det bäst att jag gör mig klar här. Men alltså vad kyyyyligt det är här uppe i norr, bara 6 grader då vi landade igår. Brrr….!  Får erkänna att jag saknar de varma härliga Oslo vindarna och den vackra grönskan. Men, det blir nog grönt och varmt här också snartDen som väntar på något gott…!

Önskar dig en m.a.g.i.s.k. torsdag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “BACK IN LULEÅ!”

 1. Mussi says:

  Hva skulle vi gjort uten hold – inn 🙂
  Gleder meg til å se bilder.
  Og du… det er ikke så varmt i Oslo lenger som det var 17.mai … Ha en super dag !

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja, thank god för hold in säger jag bara! 🙂 Åh så det har blivit svalare där också? Tänk så otroligt heldige vi var med vädret på 17:e maj! det var ju helt magiskt!!

   Önskar dig också en super dag! Klem!

 2. Therese says:

  Vad roligt att åka dit över 17 maj! Förstår att det är fullt upp, men superkul samtidigt. Måste tacka dig för en fantastisk blogg också, återkommer titt som tätt och har gjort sen din dotter var liten (!)
  Ha en bra dag!

 3. Maya says:

  Så deg i 17 mai toget- du syntes så godt og var så fin i festdrakten din 🙂
  Og et lite tips; hele 17. Mai toget ligger på NRK.no, og man ser deg godt der også! 🙂 NRK2 sendte nemlig hele barnetoget i Oslo i sin helhet, så du har også vært på tv 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *