BACK IN OSLO.

Allmänt

Mitt lördagsgodis = bästa aftersun från Clarins (så att brännan stannar kvar så länge som möjligt) och inspirerande magasiner. KUL att se min nya H&M klänning på coveret av danska ELLE. 

Happy lördag sweeties!

Efter att ha rest Phuket – Bangkok – Oslo så blev jag minst sagt överaskad då jag upptäckte att det var snökaos på Gardemoen ! Jag trodde att våren kommit lite längre då vi varit bortresta men nix pix. Vi fick gå rakt ut i snön från planet (ovanligt ! ) så det blev en liten kylchock minst sagt efter nästan 3 veckor i runt +35 grader.  Crazy !  får hoppas att det vänder snart för det är ju inte så länge till 17:e maj….

Hur som helst –  resan gick b.r.a.  (både jag & J sov och sov och sov) och jag älskar verkligen flygplatser. Speciellt den i Bangkok där man kan titta in hos Chanel, Gucci, Bvlgari, Cartier, Prada, Ralph Lauren + + + runt kl. 23.30 med sin bagagevagn.  Shoppade lite hos Victoria Secret som ni ska få se sen.  De har ju en butik på Kastrup också nu ! På tal om flygplatsshopping.

J´s ansiktsuttryck visar vad vi tyckte om att landa i snökaoset…  Jag reste i mina skönaste byxor från Chill Norway + bluse från Line of Oslo och nej, jag har inte fått en stor brun fläck på kinden, det var nåt smuts på kameralinsen 😉 

Som vanligt så är alltid mitt 1:a stop på Gardemoen Narvesen (ja, efter taxfree så klart) för att uppdatera mig med nya inspirerande magasiner.  Looove it !  och nu ska jag ta med mig de ni ser och krypa upp i soffan och chilla. Är sååå trött så dagens prosjekt är att hålla mig vaken. Wish me luck !

Önskar dig en härlig lördag !

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “BACK IN OSLO.”

 1. Titti says:

  Välkommen åter till kylan…ja våren dröjer.
  “Din” tjusiga klänningen hade kvinnliga programledaren i Let´s dance.
  Jag hade en toppendag i sthlm igår….Odd Molly-träff med bl.a besök på huvudkontoret för att kika på höst-vinter 2013.
  Ljuvligaste Once in a lifetimecoat kommer ju åter.
  Per Holknekt var där!
  Lite trött idag!
  Kram Titti

 2. Elisabeth H says:

  Velkommen hjem! Det er vår, bare litt kaldt noen dager-snøen som kom glemmer vi 😉 ønsker dere en fin lørdags kveld. Klem Elisabeth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *