BACK IN OSLO & 5-MILA…!

Allmänt

 

God söndag mina kära bloggvänner! 

Och Greetings from Oslo! Ja, fredag kväll ankom jag Norge igen och sen sa det bara POFF! så blev det söndag kväll och allt jag vill just nu är att ligga och chilla i soffan och se på serier så jag tittar bara in för att önska dig en riktigt riktigt mysig afton så bloggas vi mer i morgon!

 

Det har varit 17:e maj femlings här hemma i helgen för J har haft besök av en vän och de startade lördagen tidigt med festlig frukost före de åkte upp till 5-mila på Holmenkollen.  Det är en väldigt norsk tradition. 

 

Jag dukade upp åt girlsen fredag kväll för deras väckarklocka ringde redan runt 07 lördag morgon. Delar mer om detta då jag bloggar i morgon. 

 

Önskar dig en fin avslutning på helgen!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

44
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “BACK IN OSLO & 5-MILA…!”

 1. Kajsa says:

  Fin dukning till frukost! Och visst var det en fantastisk insats av de svenska tjejerna på femmilen i Holmenkollen. Så starkt-

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för fina ord Kajsa! Nu blev jag glad! Och ja det var fantastiskt kul att Frida vann på Kollen i helgen !

   Önskar dig en magisk start på veckan !

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *