BACK IN OSLO…!

Allmänt

Glad tisdag mina fina bloggvänner !

Åh den lyckan att vara samlad med min älskade lilla familj igen. Och Gizella… sötaste fluffiga Gizella ligger vid min sida och tittar på Cat TV på Youtube på min telefon. Hon älska det! Och jag älskar att hon har sovit på mitt bröst i natt. Det är så otroligt mysigt men hon hoppade upp / ner i min säng lite för många gånger under natten och eftersom jag kom i säng runt kl. 02 (landade 22.35 så var inte hemma förrän närmare kl. 24…) så är jag en trött mama här idag…zzz… Ska därför strax ta en walk och shoppa lunch + andas krispigt frisk luft så kanske jag piggnar till !

Och tänk nu är det inte så länge till Vinterferie! eller Sportlov som vi säger i Sverige.  Johanna startar sitt lov om ca 1,5 vecka,  hon är ledig vecka 8, vilket känns helt fantastiskt. Men först ska vi fira vår älskade JIG som fyller år,  J ska få besök över helgen också är det valentinesdag nästa vecka. Så mycket festligt på en och samma gång och jag är så peppad på att dekorera upp här hemma.  Februari alltså… det kommer att säga POFF! så är månaden över och vi är ett steg närmare VÅR! Can´t wait!

 

Jag älskar utsikten från vår lägenhet, Arkitektenes Hus måste vara ett av Oslos vackraste och det matchar vårt i stil så gissar att detta hus hängt ihop med vårt en gång i tiden… 

 

En av dagens to do´s? Packa upp!  men det där paketet från Gucci, som jag fick i present av mina J på morsdag / valentinesdag för snart 1 år sedan, det får ligga orört.  Sparar på att öppna det lite till. Ha, ha. 

 

Det var en så vacker morgon och jag älskar att det är mindre snö här i Oslo jämfört med uppe i norr. 

 

Fick plötsligt hjälp av min lilla fluffiga älskling och här ser du en mix av mina favoritfärger: guld, rosa, vitt och grönt.. 

 

 

Önskar dig en lovely tisdag fylld av lyckliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

37
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *