BACK IN REALITY…!

Thailand 2018

HAPPY söndag mina kära bloggvänner! 

Förlåt, förlåt, förlååååt för min katastrof bloggning då jag varit nere i Thailand…! Det var inte alls meningen att det skulle bli så men jag tror samtidigt att jag behövde logga av totalt, tanka energi och bara vara… också har jag ju varit så otroligt duktig på att träna då jag tidigare suttit vi min mac har jag nu istället varit på gymmet. Och alltså SOM jag behövde det!!! och alla timmar som jag stått där och svettats på löpbandet har bidragit till att jag nu har landat hemma i Casa Gizmolina med en helt annan energi än jag hade före take off för 4 veckor sedan. En obeskrivligt härlig känsla! och jag är så pepp på hösten att den gärna hade kunnat starta nu på en gång… !

Men samtidigt så är det ju sååå skönt att det är 17:e dagar kvar av sommarlovet, 2, 5 veckor, och de ska njutas! Vi blir hemma i LLA nu till att börja med men sen väntar en till resa innan J börjar 6:e klass torsdag 23:e augusti. Men alltså att starta skolan på en torsdag? så tokigt, men samtidigt så blir det en soft start eftersom de kör 2 dagar och sedan helg. Och idag söndag och det kännas att huset stått tomt i 4 veckor så nu ska här städas, tvättas, packas upp och piffas. Åh så härligt det ska bli med ett hus som doftar rent & fräscht! 🙂

 

Det är i.n.t.e. ofta vi 3 är under samma tak i 4 veckor men i sommar hände det! Vi har varit tillsammans i Thailand hela semestern men i fredags flög JIG vidare till Hong Kong och vi girls gjorde Bangkok innan vi flög mot Luleå.  Vårt hem i Thailand är den plats där vi njuter mest familjetid och det är jag så otroligt glad & tacksam för för nu när hösten kickar igång så blir tillfälle vi ses väldigt få igen… 

Det tar inte många minuter efter att jag kommit hem från resor innan jag sticker ut och shoppar blommor så här ser du gårdagens flower shopping deluxe. Mina trädgårds hortensier hade inte överlevt sommarvärmen så det passade mig perfekt att de hade -50% rabatt på de på Blomsterlandet igår. (dagens tips!).  Men alltså utbudet på snittblommor var katastrof, så det blev liljor till Dagg vasen i vardagsrummet.

 

Nu åker sängkläderna in i tvättmaskinen, Ajax flaskan ska dammas av och här ska städas! Och sen ser jag fram emot att få träffa dig min kära bloggvän varje dag framöver för nu jag back in blogg business och det känns riktigt härligt!!!

Önskar dig en underbart härlig dag!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

 

Kategori: Thailand 2018 | 7 Comments

7 responses to “BACK IN REALITY…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Välkomna hem! Ursäkta dig inte. Vi har ju fått följa dig massor på Instagram. Det har varit så härligt att få se från ett paradis, vi var ju där i juni men jag längtar tillbaka så. Maken och jag har varit gifta tio år i sommar så jag o dottern överraska honom med några dagar i Amsterdam nästa vecka, han vet inte ännu var vi ska, ska bli lite spännande då vi i tre varit där tidigare, men dottern är inte så nöjd hon vill till Thailand 😉

 2. Josefine says:

  Välkommen tillbaka till Sverige! Vi har ju fått följa dig på Insta istället☺️ Vi har också kört ett städ- och fixarryck idag och det är så härligt när det är gjort! Kram till dig

 3. Camilla says:

  Självklart ska du njuta av din ledighet precis som alla andra. Tack för att du alltid är så inspirerande! Idag inspirerade du mig däremot på ett lite annorlunda sätt – Att använda Ajax 🙂 Så nu doftar det rent och fräscht här hemma också!
  Kram!

 4. Maria says:

  Tack för att vi fått följa dig på insta under er tid i Thailand!

 5. Anitha says:

  Välkommen hem! 🙂
  Jag köper alltid mina snittblommor på Bellis blommor inne i stan, dom har mycket bättre utbud på det jämfört med Blomsterlandet som lägger sitt krut på krukväxter.

 6. Pia says:

  Välkommen hem ! Och visst har man massa inspiration när man varit borta ett slag. t

  Blir grymt imponerad av dig att du kommit igång med träningen håller tummarna för att det blir en fortsatt vana

 7. Astrid says:

  Velkommen hjem Og så herlig og ærlig, at du er deg selv Mener ikke det er herlig at du er trist, men du skjønner hva jeg mener Vi alle har sånne perioder, men vi kommer alltid sterkere tilbake da Ha en knallkveld, og merker at luften , er kjørligere om kvelden i Oslo Men Wow for en sommer, jeg tar gjerne hard vinter, for å ha 3 måneder m sol og sommer i Oslo Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *