BACK IN REALITY..!

Happy lille lördag mina kära bloggvänner! 

Då har vi girls ankommit Oslo efter en ovanligt lång hemresa.  Vi valde, för andra gången, att resa med Emirates istället för Thai Airways till Thailand efter att vi har haft super bra erfarenhet av det flygbolaget från våra Dubai resor.  Men – det är plus och minus med val av flygbolag och minuset med Emirates den här gången var att vi hade ett väldigt långt stopp i Dubai på hemresan (8,5 timmar) så från dörr till dörr tog det ca 30 timmar  vilket resulterade i att jag var heeelt slut då vi kom hem… Oh my. Jag hoppade i myskläderna, la mig på soffan och somnade typ runt kl. 16.45. Vaknade runt 23, tog en dusch, la mig och somnade runt 01, vaknade sen runt 06. Så egentligen ganska bra start trots allt! men jag hade så klart som plan att hålla mig vaken längre igår… något Johanna lyckades betydligt bättre med för hon hade både ätit middag + lagt sig runt kl. 20 och sov sen till 06.30.  Att hon lyckades med det var för att hon sov i loungen på flygplatsen + på flyget till skillnad mot mig som var vaken i princip hela resan.

Och ni som följt mig länge vet att vi aldrig någonsin tidigare kommit hem så här tidigt i januari. Vi brukar vara tillbaka i mitten på månaden men – nu då Johanna går gymnasiet här i Oslo så är det rekord tidigt skolstart. Egentligen redan den 2/1 ! men på hennes skola startade de igår den 3/1. Så snipp snapp snut så var vårt jullov slut! Lite väl tidigt om du frågar mig men bara att gilla läget och vi kände att det var bättre att få 12 dagar i Phuket än 0 så vi har maxat våra dagar och verkligen njutit varje ögonblick..

Nu är J tillbaka på skolan (ska berätta  om hennes gymnasieval i ett eget inlägg snart), JiG kvar på jobb i Asien och vår älskade Gizella hemma i huset i Luleå så en utspridd familj men snart reser jag norrut och hämtar hit vår fluffiga lilla älsklig ingen.

Hoppas att du också har haft en magisk jul & nyårs ledighet och att du välkomnat 2023 med positiv energi och ett stort smil !  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

♥♥♥

78
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “BACK IN REALITY..!”

 1. Jessica says:

  Åh vad härligt att ha dig tillbaka i bloggvärlden igen, har saknat dina inlägg massor.
  Låter som ni haft helt underbara dagar i Thailand 🙂

  Hoppas du får en jätte fin dag!

  /Jessica

 2. Anna says:

  Hurra!!! Du är tillbaka!:) Så himla roligt och en fantastiskt fin överraskning.

  Stor kram och varmt välkommen tillbaka

 3. Marie Å says:

  Åhh jag är typ orimligt glad över dina uppdateringar! Får så mycket energi av dig och sätter du skriver! Stor kram!

 4. Anne says:

  SÅ kul att du är tillbaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *