BACK TO REALITY!

Allmänt

back-again-02

Gooooodmorgon mina kära älskade s.a.k.n.a.d.e. bloggvänner! 

Alltså v.i.l.k.e.t. RACE de senaste 9 dagarna har varit… oh my…!!!  &  såååå fantastiskt KUL! Men – jag har verkligen, på riktigt, inte haft 1 min över. Har inte ens hunnit prata med min mamma (som jag i vanliga fall pratar med i princip varje dag) , inte haft tid att svara på sms (!) och inte har jag suttit vid min mac heller så jag har världens absolut sämsta bloggsamvete!!! Uff, jag mår nästan illa av dåligt samvete… Men,  NU är vardagen igång igen så NU återgår livet till det normala. Wohoooo!

Men alltså VILKEN vecka detta varit! Jag har inte ord. Hela KYGO saken är ju mer FAB än FAB och sen var det så otroligt kul att få fira mitt hjärta som fyllde 10 år först med vänner i Oslo och sen med att resa till Köpenhamn så ja – nu har jag så många bilder att visa er att jag knappt var jag ska börja? Men jag måste ju visa er Johannas nya frisyr! (oh yes, hennes långa svall är ett minne blott…) också en bild av hur det såg ut här hemma i går kväll. Och ja, vi är tillbaka i Luleå nu, landade här igår kväll och var hemma runt kl.20 (hej och hå vad det går). Hur som helst – vi gjorde Johannas nya skolväska (en glittrig ryggsäck)  klar för 1:a skoledag för på morgon kl.08.15 kickade 4:e klass igång. Herregud, tänk att hon börjat Fyran! Mellanstadiet! det är ju helt galet….! Tiden flyger så fort att jag knappt hinner med! 🙂

14100446_1218387308206007_21848912069703922_n

Whop, whop! Johanna har klippt sig!!! Hon bara bestämde sig plötsligt (hon ville vara ny inför 4:e klass) och när darligen har bestämt sig för något ja, då kan inget stoppa henne. (en cool egenskap som hon ska vara rädd om). Och bilden den är en selfie som J knipsat själv med sin mobil.

14022094_10153744214275796_3507350614627648748_n

Jag är sååå svag för sånna här super cute saker!  Johanna fick allt i födelsedagspresent (jag hade packat in allt i små paket inne i ryggsäcken som ett back-to-school kit) och ja, dessa ting får bli dagen tips! Ryggsäcken + nyckelbandet (som hon invigde med sin cykelnyckel på morgon) + pennfodralet + den fluffiga figuren med briller kommer från Accessorize (allt, utom figuren, är shoppat i deras butik i Phuket), plånboken med unicorn på kommer från Glitter och allt annat från Tanum (bokhandeln i Paléet) i Oslo. 

14055081_10153745417855796_238202476015916904_n

Och en ny sak för oss på morgon var att vi cyklade till skolan! Johanna ville a.b.s.o.l.u.t. det och det var riktigt skönt. Men friskt…!

…Oh my, här är mycket kyligare än i Oslo så ja, nu är det verkligen höst här i norr!  Nej, nu ska jag duka fram lite frukost och sen ska jag njuta lyxig egentid för det här är min 1:a dag utan Johanna på heeela sommaren! eller ja, nu slutar hon i och för sig kl.13.15 men ändå. Lyxigt värre!

Önskar dig en magisk onsdag fylld av solsken & lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “BACK TO REALITY!”

 1. Åh – SÅ kul att du är tillbaka! Jag har saknat Er <3
  Och vet du, jag har börjat bloggat 🙂

  Stor kram och hälsa J att hon blev toppensnygg i håret!

  Kram
  /Charlotte

  • gizmolina says:

   Åh så fantastiskt härligt att höra att jag varit saknad! 🙂 Det värmer mitt hjärta. Och tack för komplimangen till Johanna!

   Önskar dig en magisk dag och lycka till med bloggen! Kram!

 2. Annette says:

  Flott sveis på Johanna og flotte bilder!!
  Håper hun hadde en fin skolestart!
  Mine gutter begynte for en uke siden, må si jeg synes det er godt med hverdag igjen! Selv om det tar tid å komme inn i alle rutiner 🙂
  Gleder meg til å se bilder fra de siste dagene deres, kjekt at du nyter fridager sammen med dine, det skal du ikke ha dårlig samvittighet for!
  Ønsker deg en kjempefin dag 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner tack för fantastiskt härlig feedback & fin komplimang Annette! 🙂 Johanna är sååå glad i sin nya frisyr! och hon hade en riktigt fin 1:a skoledag. Och jag håller med dig om att det är otroligt skönt att vardagen är igång igen med rutiner. (måste bara få J att somna tidigare på kvällarna, ha, ha). Sen blev jag SÅ glad då jag läste att du inte menar att jag ska ha dåligt samvete för min bloggfrånvaro sista veckan, det värmer ska du veta!!! så – T.A.C.K.!

   Önskar dig en magisk torsdag fylld av glädje & positiv energi! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *