BACK TO SCHOOL.

Dagens reminder.

Gooodmorgon girls! 

Åh jag blev helt rörd på skolgården på morgon. Tänk att hjärtat startat 3:e klass…?! Helt otroligt! Och 3 stycken hade slutat i Johannas klass, 2 nya började idag, 1 ny fröken stod och höll i 3B skylten och en fröken hänger med från 2:a klass. Hösten är verkligen en tid för förändring och jag ser fram emot en spännande tid på alla möjliga sätt. Den här hösten ska blir en höst att minnas, det har jag bestämt mig för!

Sen är det lite kul med Johanna och kläder… Vi var en tur down town i lördags för att shoppa lite back-to-school saker och sen har hon provat och stylat outfits här hemma. Jag älskar att hon kör sin egen stil och att hon är så duktig / intresserad av att matcha. Jag frågar ofta om råd och hon har stenkoll. Skulle bli ett dugg överraskad om hon blir stylist, konstnär eller designer… Och om du frågar henne vad hon ska bli då hon blir stor så svarar hon: popstjärna eller stylist så ja, jag gissar nog inte helt fel… 😉

Jag fick i.n.t.e. sätta på något hårspänne (för barnsligt säger hon…), utsläppt hår ska det vara. Topp + cardigan + bälte Benetton och jeans-shorts från Monsoon. (nej, jag fick i.n.t.e. på henne kjol…shorts var coolare).

Skorna kommer också från Benetton och ryggsäcken, från Top Model, köpte vi i våras.

Det känns märkligt att det bara är jag och Gucci som är hemma och samtidigt som jag saknar hjärtat så känns det enormt skönt att få en dag helt för mig själv. Jag ska använda den till att skriva ner mål och drömmar inför de kommande månaderna också ska jag fortsätta att planera J´s kalas.

Nu tar vi tillvara dagen och ser till att den blir riktigt B.R.A.! 🙂

Kör ditt race och lyssna på ditt hjärta….!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “BACK TO SCHOOL.”

 1. Titti says:

  De blir större…..det går fort…..hoppas Johanna fick en fin första dag i skolan.
  Kram Titti i regniga Umeå!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken Titti! Jag hoppas också att hennes dag blir riktigt fin… Och ja, de är så märkligt det där att de blir större och större men vi står still. Ha, ha 😉

   Glad måndag! Kram!

 2. Annalena says:

  Hejsvejs!!Har du något bra førslag på något trendigt och mysigt matställe i Oslo?
  Ha en fin dag,och lycka till med førsta dag på skolan till fina tjejen..Tjingeling Annalena…

  • gizmolina says:

   Klart jag har! Men allt beror så klart på vilken dag du ska hit och om det är middag eller lunch du menar…? Mina tips är oavsett: Nodee (www.nodee.no), Bølgen & Moi (bästa champagnelunchen på lördagarna på B&M Briskeby), Sawan…. En annan favorit, som inte är så trendig, men mysig, är: Olivia . Gillar även Lille Asia….

   Happy new week! Kram! 🙂

 3. Lena says:

  Oh så stor hon blivit tjejen. Åren går fort…. alldeles för fort.
  Älskar ditt sätt att njuta och ta tillvara vardagen!! En av anledningarna till att jag gillar din blogg så mycket. Ser fram emot att få ta del av dina drömmar och mål … om du vill dela med oss förstås.
  Ha en fin dag – här öser regnet ner…..
  Många hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Ja men visst har hon?! Helt galet… snart 8 år…! Och tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för fantastisk feedback Lena! Åh så glad jag blev nu!!! 🙂 Mitt liv är verkligen ingen dans på rosor alla gånger men min överlevnadsinstinkt är att tänka positivt och att göra det bäst ut av varje dag. Vi har bara ett liv (vad vi vet…) och det ska njutas!

   Här har vi haft sol fram till nyss, då regnet kom så stackars J har nog blivit blöt på uteleken idag för regnjackan + stövlarna missade jag att lägga ner i säcken på morgon… Får hoppas att det bara är en liten skur!

   Önskar dig en riktigt fin dag och hoppas att solen snart skiner igen! Kram! 🙂

 4. anna says:

  Ang. tårta till Johannas kalas…ja om hon nu gillar långpanna chokladtårta så kan du ju alltid göra den lite finare tex skära ut en 8 ur den. För visst är den 8 hon fyller. Pimpa med färgad grädde, vimplar på festliga sugrör, fina ljus, marsipanrosor el. figurer som du stansar med kakformar….åh, det här är såå min grej. förra året knopade jag ihop en monster high tårta. Sen kan du alltid ha en stor glasstårta till, pimpad den med så klart 😉 Det gör du nog bra ska du se. kramkram

  • gizmolina says:

   Så söt du är som skriver så mycket tips till mig. Jag riktigt känner hur inspirerad du var då du skrev. Härligt!!! 🙂 Ja, jag ska nog lyckas få till den där chokladkakan på något festligt sätt hoppas jag. Att pimpa is the shit! 😉

   Och jag veeeet – jag har kvar att blogga Johannas 7 -års kalas. Shame on me…! Ska göra mitt bästa för att få till det inlägget innan torsdag.

   Njut dagen! Kram!

 5. anna says:

  Ps. väntar fortfarande på bilder sen förra årets kalas 😉

 6. Annalena says:

  Hej hopp!! Tusen tack før så snabbt svar..Jättebra!!Det blir nog Bølgen & Moi.
  Champagnelunch!!Tjohoo…
  kram…

  • gizmolina says:

   Bara kul att kunna hjälpa till! 🙂 Och du – checka med B&M ang. champagnelunchen, kan hända att den inte kommit igång ännu efter sommaren…

   Have fun!!! Kram!

 7. Jonss says:

  Hör kär vi vårt eget race :))

  Tack för glasskort söte du!

  • gizmolina says:

   Åh så kul att glassen kom fram! 🙂 Och ja, om någon kan konsten att köra sitt eget race så är det verkligen du vännen. You gooo!!!

   Puss & Kram!

 8. Maya says:

  Så fin Johanna er! Kjempefin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *