Back to work = full fart framåt!


Idag går det undan i svängarna… 🙂

Mina kära vänner! Idag knackade vardagen på dörren igen och det med besked! Bilen startar inte efter 1 månads vila, telefonen strejkar och jag känner mig inte helt i toppform MEN, solen skiner ändå på mitt stökiga kontor och jag har precis levererat ett uppdrag och nu ska jag kicka igång nästa 🙂

Plötsligt känns de lata dagarna på beachen lååångt borta 😉  Och på tal om det: TACK för alla mejl ang. att hyra vår fina lägenhet. Vi är (som sagt) lite osäkra på när vi ska resa ner igen men då vi inte är där så hyr vi med glädje ut vårt hem i Phuket!


Kata Noi beach söndag 27/12. Då var det också full fart 😉

Jag måste hålla tempot uppe här idag så vi “ses” igen lite senare ! Tror nämligen att Johanna inte orkar med så lång dag på dagis så jag känner att jag vill hämta henne runt kl.15 därför gäller det att vara effektiv fram till dess.

HAPPY new week alla underbara! och kom ihåg att idag är första dagen på resten av ditt liv och att det aldrig är för sent att ta tag i sina drömmar!

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Back to work = full fart framåt!”

 1. Måste vara något av en mindre chock att plötsligt vara tillbaka i vardagen igen efter en låång skön semester utan några som helst måsten!

  Happy new week tillbaka till dig! Hoppas du får en riktigt bra och effektiv jobbdag =)

  Kram Katta

 2. Johanna says:

  Vill bara säga att du har en fantastiskt bra blogg! Blir på fantastiskt humör varje gång jag går in här och läser.. Vilken inspiration man får! Härligt fina kläder, fin inredning och fint hem och en underbart söt dotter!
  Fortsätt såhär! Nog fler än jag som tycker så 🙂

 3. Hoppas att du fått mycket gjort idag!
  Kram!

 4. Anni says:

  Alltså jag har en liten knasig fråga… Har märkt att du blivit smalare (eller?) och nu undrar jag om det är något du medvetet jobbat för och i så fall HUR SJUTTON DÅ? Jag har precis slutat amma mitt andra barn och längtar efter att gå ned i vikt men, jag är som du en livsnjutare, inte så mycket när det kommer till mat men… jag ÄLSKAR ett glas skumpa eller vitt lite då och då.

 5. Hemma hos Katta-
  Ha, ha, ja, lite chock är det 😉 men jag gillar vardagen också. Tycker om rutiner och att jobba med mina uppdrag så jag koser mig trots saknaden av sol & värme 🙂 Önskar dig en flott dag och tack för din trevliga kommentar! Kram! 🙂

  Johanna-
  Tusen miljoner TACK för fina ord! Nu blev jag riktigt, riktigt GLAD !! 🙂 Kram! 🙂

  Josefine-
  Tack, det hoppas jag också 🙂 Kram!

  Anni-
  Det här med vikt är ett ständigt dilemma för oss girls 😉 Jag har tyvärr gått upp (inte ner..) i det sista vilket framför allt beror på att jag kört bil till /från dagis hela hösten (p.g.a. jobb) istället för som tidigare, promenerat. Det är de SMÅ sakerna, som att ta en promenad, välja trappor istället för hiss etc som gör att jag håller min vikt. Också har jag alltid frukt i väskan om jag blir sugen så att jag inte köper en bulla eller något annat onyttigt 🙂 Men i övrigt så äter jag massor med god mat och tar mig gärna både ett glas bubbel och vitt 🙂 Men som sagt: det att jag rör mycket på mig i mitt jobb (som stylist så "springer" jag runt och plockar till uppdrag på dagarna) gör att jag håller en bra balans som passar mig 🙂 Lycka till! Kram! 🙂

 6. Anonymous says:

  Hejdu! 🙂 när kommer den lilla "guiden" med restaurangtips från Phuket? 🙂 åker själv ner till Phuket på onsdag. Har sett sååå fint ut på dina bilder! ha en trevlig dag. 🙂

 7. vanja says:

  Vad kul med en annorlunda blogg, ska följ dig med spänning! 🙂
  Jag heter Vanja och släpper min debutplatta i vår, sväng gärna förbi min blogg om du blir nyfiken på hur det är vara artist, jag uppdaterar dagligen med en massa inside info. 😉 Dessutom bjuckar jag alla läsare på virtuell latte! 😉

  http://thelonghardroadtopopstardom.blogg.se/

  http://www.myspace.com/vanjaonline

 8. Ja den här första vardagen på länge har märkts både på det ena och andra sättet. Men det är ganska så skönt att få återgå till rutiner och vardag trots allt. Hoppas att Johanna snart kommer i rutin med dygnet. KRAM Lotta

 9. Anonymous says:
  2010-01-04 @ 16:50:07

  Postat av: Anna

  Bästa bloggen ever!
  Vill bara säga tack för all positivitet du ger! Blir man inte på gott humör och sugen på att jobba när man läser din blogg så vet jag inte vad som hjälper! Blir alltid lika positiv och glad när jag läser din blogg och sprider den positiva andan vidare i min tur(hoppas jag….;)
  Skönt att du aldrig låter något bekomma dig såvärst mycket!
  Är gizmolinaberoende…..;)
  Kram Anna

 10. Minna says:

  Vad kul att läsa om din vistelse i Thailand, inte minst freedombeach! Jag var nämligen själv där för bara någon vecka sedan men hade inte alls samma tur. Vi hade jättestora vågor den dagen som gjorde att man flög som en vante och tyvärr skadade jag knäet där också.. Men som sagt, jättekul att läsa din upplevelse och känna igen sig i platser. Saknar Thailand enormt!

 11. S!! says:

  Hur mycket kostar det att hyra er lgh /vecka?

  KRAM

 12. linnea says:

  vilken härlig bild !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *