Back to work.!

Allmänt

168397-1804
Min lilla darling tvättade för fullt igår och vi har fortsatt med det idag för tvätthögen tar aaaaldrig slut…!

Nu är jag och Johanna på väg ut för att fixa ärenden och sen blir det raka vägen till jobb igen 🙂

Återkommer så fort jag är hemma igen.

Njut kvällen och missa inte komedin "Bonde söker fru" på TV4 i kväll 😉

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Back to work.!”

 1. jag för ju kampen mot droger och kriminalitet….genom att föreläsa och blogga om vägen ur det…på tisdag ska jag va med på älvsjömässan för männskliga rättigheter går att träffa mej där…..jag hjälper mej själv genom att hjälpa andra….är du som läser detta i en sitvation som står dej över huvet så får du kontakta mej via mail om du vill…det är viktit att alla som läser detta ger sin synpunkt..
  går in och ger din syn punkt för det hjälper inte bara mej utan även andra som befinner sej i uttasatta sitvationer detta är ett mass utsick brukar göra det någon gång men gillar det inte 🙂 sprid budskapet och bloggen så hjälper ni mer människor än vad ni tror för vist ska vi ha ett drogfritt samhälle

  tack på förhand

  michel lillsund

  michellobban@hotmail.com

 2. josefine says:

  TACK för att du påminde mig, jag ser alltid reprisen! Du är SÅ duktig!!!
  KRAMAR

 3. sofia says:

  vilken söting 🙂

 4. emelieu says:

  duktig som hjälper till 😉 hihi, ha en bra kväll

 5. Amanda says:

  Vilken söt bild!

 6. Isa says:

  Har läst din härliga blogg ett tag men brukar inte kommentera så mycket men nu så.. 🙂
  Har du sett velour settet i svart som finns på hm:s webshop med hello kitty på ryggen? Tänkte på dig när jag såg det 🙂

 7. Jennie says:

  söt bebis 🙂

 8. erica says:

  är det en vipp papperskorg?!

 9. AnnaStina says:

  Michel-
  Jag önskar dig stort lycka till på din livsresa..! Kram! 🙂
  Josefin-
  det blir alltid reprisen för mig också för jag nattar alltid Johanna precis då det går 🙂 Puss!
  Sofia-
  tack! 🙂
  emelieu-
  Haha, ja, hon är prefekt hjälp 😉 Kram! 🙂
  Amanda-
  Tack ! 🙂
  Isa-
  Tack snälla du för tipet! Otroligt snällt av dig att tänka på mig! 🙂 Jag har sett den och den är bara hur fin som helst! 🙂 Tyvärr har jag inte sett den på H&M här ännu.. men den kanske kommer? Önskar dig en härlig fredag! Kram 🙂
  Jennie-
  tack ! 🙂
  Erica-
  Ja, det är “Vipp”.! 🙂 Jag älskar deras papperskorgar och har dem på alla baden + köket 🙂 Önskar dig en fab fredag! Kram 🙂

 10. erica says:

  Ja dom är underbara o för dyra för en stundent..! men sen när jag har jobb så! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *