BACKSTAGE MED CAROOOLA…!

Goood söndag mina bästa bloggvänner! 

Alltså WOW, wow, WOW vilken lördag vi fick!

Först checkade vi av alla to do´s på listan inför Johannas månader England och sen gjorde vi oss klara för Carola show på Oslo Spektrum. Min kusin Stefan är ett proffs på trummor och han har turnerat tillsammans med Carola sedan i maj och nu fick vi äntligen möjlighet att se både honom och Carola på scen! Total lycka! Och vilken show vi bjöds på! Sååå många bra låtar på en och samma gång och Carola är ju verkligen galen, mitt i allt så stage livade hon PRECIS framför oss där vi stod så hon kom åkande på publikens armar mot oss…  Jag var så upptagen av att filma allt så andra fick räcka upp armarna och bära henne framåt. Ha, ha.  Hon avslutade sen showen på bästa sätt med “Säg mig” + rosa konfettiregn innan vi mötte upp min bästa kusin då han klev av scen.

Men den största upplevelsen var ändå att vi fick egentid med Carola i hennes loge efter showen då Johanna intervjuade henne! Nej men jag har inte ord över hur amazing Johannas drivkraft är! Där står hon och pitchar sitt koncept till Carola, får till en intervju och fick massa privat “boost” av the queen herself.  Ett minne för livet!!!  (även för mig som är ett stort Carola fan och fick sitta med och filma allt… )  Så tusen 1000 miljoner TACK Stefan “Stekiz” för igår!!! Lycka till nu med ännu en IDOL säsong bakom trummorna!  Och tusen 1000 miljoner TACK Carola för både en AMAZING show och för en FAB intervju !!!

Nu ligger resväskorna strösslade över golvet här hemma och det packas för fullt. Om ca ett dygn har Johanna boarding. Detta kommer att bli en otroligt spännande höst på så många sätt! 🙂

 

Min konsert outfit = paljettbyxor + bluse + skor från Zara (köpta för flera år sedan…), väska Gucci.  Och dagens tips till er som inte har lyssnat på Johannas Ungdoms Bedrift Podcast Kusods Fremtidspodden: lyssna idag !!! Deras episode med Petter Northug ligger uppe på Spotify. 

 

Önskar dig en söndag fylld av härlig feelgood & skön avkoppling! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

37
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “BACKSTAGE MED CAROOOLA…!”

 1. C says:

  Så smal du ser ut! Har du gått ned i vikt, vet att du sa du kämpade när ni bodde i Luleå?

  • gizmolina says:

   Det är en bra spegel att fota sig i ! Och jag har ingen aning om ifall att jag har gått ner i vikt för jag har inte ställt mig på en våg sedan jag födde Johanna, det är 17 år sedan. Ha, ha.

   Önskar dig en riktigt solig dag ! Kram! 🙂

 2. Anna says:

  Vilken underbar kväll ni fick! Så roligt att få läsa om era äventyr:)
  Sänder många kramar till Johanna och ett varmt lycka till med hennes resa, hon är så fantastisk och jag är så glad för hennes skull <3

  Och stor kram till dig Anna-Stina! <3

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för härlig feedback och fantastiskt fina ord Anna! Nu blev jag väldigt glad ! 🙂 och jag skicka kramarna vidare till Johanna!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 3. Lili says:

  Hvor kan man se intervjuet med Carola?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *