Bad flickor!

Allmänt

168397-391

Här är jag och hjärtat i barn poolen idag. Hon har på sig badblöja och en baddräkt från H&M (kors i hela taket ;-)). Ho tyckte att det var såååå spännande att bada och JIG var modigare än mig så han doppade henne och lekte med henne i poolen. Själv var jag lite mer försiktig och satt mest och myste med henne på bassängkanten….

Dagen idag var verkligen super härlig!

Vi hade planerat att gå ut och äta en riktigt mysig "sista kvällen middag" på Mom Tri´s och jag såg framför mig hur fina vi skulle vara i rosa alla 3 (JIG har rosa skjorta…) och vilka vackra bilder vi skulle ta… Men vad händer? Jo, hjärtat blir super super trött vid strax efter 18 så vi inser att det bara är att droppa middagen och söva henne istället så att hon får sova.

Så – jag ger babypluss och hon somnar in men vaknar lika fort, innan jag ens hunnit lägga ner henne i sängen och sen var hon typ klar vaken! Så – jag gav upp nattningen efter en stund, tog av henne pyjamasen och tog på henne en klänning också gick hon och jag ut en tur (JIG satte sig i tfn möte…). Vi gick till supermarketen och shoppade lite och sen gick vi runt på området och hon var piggare än pigg…!

Hjärtat somnade inte förrän efter 20 och var piggare i kväll än någon annan kväll så vi hade helt klart kunnat gå ut och äta den där middagen… men det är ju så det är med små söta barn, man vet aldrig riktigt hur det blir…

Vi åt i alla fall god room-service mat ikväll – igen- och sen har jag packat det mesta så att jag ska få njuta solen i morgon. Vi reser från hotellet vid kl. 19, flyger till Bangkok vid 21 och sen vidare till Cph vid 01. Har vi tur så sover hjärtat hela resan eftersom det är natt flygning… Vi landar i Oslo vid 10 på måndag morgon.

Nu håller jag på att somna….zzz… somnar faktiskt när jag skriver… och det tar dessutom sjukt lång tid att lasta ner bilder så jag ger mig nu och går och lägger mig.

Nästa gång jag skriver tror jag blir när vi kommer hem. Vi hörs mer då! 🙂 Nu är det god natt från Thailand!

P.S Skriver svar på de senaste inläggen här… : Kjersti – TACK TACK TACK för att du tar hand om min älskade Gucci när vi är borta, jag saknar honom….!! Du är en ängel som pysslar om honom! Kram!  Och Petter – Jag håller med,  vi måste absolut ses a.s.a.p. när vi kommer hem!!!!!! Och Lotta – tack för sms, jag och hjärtat hoppas att vi får träffa dig och Vincent SNART!!. Och Josefine – hoppas flytten gått bra trots att jag önskar att ni inte flyttar alls. 😉

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *