TRAVEL IN STYLE…?!

18595595_10154469632180796_5800072415273798352_o

Luleå Kallax flygplats söndag runt kl.00.20.  Jag reste i linne från Top Shop (Hong Kong shopping), kaftan + jeans + skor Zara.

Alltså det här med att resa med stylish bagage… jag vet inte helt jag… för så här ser det ut efter att J´s super fina rosa Hello Kitty resväska gått sönder.  Vi snackar en otroligt väl använd koffert och 2 bags som jag shoppat  kvällen före hemresa i New York + Phuket. Du vet när man står där och inser att all packning inte får plats också sticker man ut och bara köper den billigaste bag man ser?  Ha, ha.  Men en gång i livet ska nog jag också ha riktigt tjusiga resväskor, det står på min bucketlist.

Och i kväll är jag så sjukt trött att jag håller på att somna…zzz.. eller ja, jag har faktiskt redan sovit lite så jag missade tyvärr slutet på mitt favoritprogram Vem bor här? så tur jag spelade in det. Det märks att vi kom hem sent igår och sen hade vi utvecklingssamtal på skolan i eftermiddag. Det är alltid lika spännande! och jag fick vara så otroligt stolt över mitt älskade hjärta. Hon är så medveten och reflektert över vad hon är bra / mindre bra på och att höra henne gå igenom ämne för ämne inför sin fröken och redogöra för vad hon själv menar att hon behöver träna på samtidigt som hon tydliggör vad hon tycker att hon är bra i, det värmer mitt hjärta enormt. Att ha den egenskapen i en ålder av 10 år, att man är ärlig mot sig själv, och klarar att se sin förbättringspotential kommer man lång med!  Så efter samtlet “firade” vi med att möta upp fina vänner på stan och gå på café. Trevligt! 🙂

18588670_10154471089610796_6153793781215097603_o

Vår flight Oslo – Stockholm var ca 1 time försenad igår så vi chillade i SAS loungen och jag är så otroligt tacksam över att jag har access dit nu med mitt guldkort för det kryddar verkligen resan att kunna hänga där i den softa härliga miljön istället för att sitta på en stol i gaten…  Att man sen dessutom bjuds på både lite mat, snacks, vin och inspirerande magaziner gör att man känner sig riktigt bortskämd och aldrig vill flyga något annat än SAS! ha, ha.

Oj, nu kommer hjärtat ner hör jag, hon kan inte somna p.g.a. att det är så ljust stackars. Så note to self:  köpa mörkläggningsgardiner.  Ska bli med henne upp nu och då tror jag att jag också somnar…zzz…så jag önskar dig en riktigt fin kväll vidare!

Godnattkram!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “TRAVEL IN STYLE…?!”

 1. Linda says:

  Hej! Så fin din kaftan är!! Finns den kvar på Zara? Om du hittar får du gärna länka. Tack! <3

  • gizmolina says:

   Åh tusen t.a.c.k. för komplimangen Linda! 🙂 Jag har precis checkat Zara på nett och den finns kvar! tyvärr med världens längsa länk… så – bättre att du går in på http://www.zara.com och sedan skriver du KIMONO som sök ord så kommer du att hitta den ! Den heter: Kimono med asymmetrisk nederkant.

   Happy shopping & njut din dag! Kram! 🙂

 2. Vi har en stylish resväska!
  Silverfärgad, så den måste saneras efter varje resa. En superlätt variant.
  När vår andra väska inte håller mera får det bli en likadan , men ej silverfärgad.
  Snyggt från Zara, ska kika där i helgen.
  Långweekend i Sthlm väntar med bl.a. afternoon tea med svärmor på Diplomat.
  Alla dessa hemskheter i världen, numera oroar man sig alltid lite vid resa.
  Ha en fin dag.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja men visst är det hemskt att vi oroar oss på ett nytt sätt idag p.g.a. allt som händer runtomkring i världen… Det är obeskrivligt trist att det blivit så. Sen låter det ju underbart härligt med en långweekend i Stockholm och afternoon tea på Diplomat… lyckost dig!!!

   Min resväska är också en sån där super lätt sak från Samsonite, väger ingeting så passar mig perfekt! men – den har hängt med några turer som du kan se på alla stickers från secturity i Phuket… 😉 och eftersom J´s gått sönder så behöver vi verkligen investera i en ny – lätt! – snart.

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken och en riktigt trevlig resa! Kram! 🙂

 3. Charlotte - Studentmamman says:

  Haha, det där med att panikshoppa bagage känns igen – har nog fått köpa nytt bagage inför varje hemresa tror jag, så himla knäppt för nu har vi hela vinden full med mer eller mindre fula sportbagar 🙂

  • Ha, ha. ja, hjälp vad många fula sportbagar man har! 🙂 och härligt att höra att det inte bara är jag som panikshoppar bagage. Men jag har försökt att börja ta med mig såna där fula stora plastbags med dragkedja, har alltid 1 eller 2 tomma dit men trots det så blir det alltid en extra sportbag hem… Hopplöst! Ha, ha.

   Önskar dig en dag fylld av glitter & solsken! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *