Balkonginspiration.


¨Blomlåda från Åhléns. Vi har liknande på vår balkong.

Idag har jag en hel del fix på min "attgöralista" och ett av fixen är balkongen som ska bli sommarfin. Förra sommaren gapade våra balkonglådor tomma (vi kom hem från Thailand i mitten av juni och då blev det inte av…) och året innan var de fyllda av vackra rosa blommor. Jag undrar vad jag ska gå för i år? Vitt eller rosa ? Vi får väl se vad jag hittar ! 🙂

   
Fina detaljer till balkongen eller uteplatsen. (allt från Åhléns).

Jag har kommit på att jag vill ha en skön solstol på balkongen i år  (om den får plats? men allt går om man vill 😉  i stil med den här härligt blommiga från Åhlens men jag vill helst ha en i vitt. Fast jag måste säga att den här blommiga är lite festlig så man vet aldrig, kanske blir det den?  🙂

Bäst jag tar tag i min lista här nu. Ska starta med att gå iväg och hämta bilen och sen ska jag iväg och hämta ett paket som fastnat i tullen (händer tyvärr då & då. 

Tjingeling så länge !  🙂  och missa inte att TÄVLA om FINA tunikor !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Balkonginspiration.”

 1. Balkongfix finns på min att-göra-lista också!

  Själv ska jag låta allting gå i ljuva pastellfärger.

  Önskar dig en härlig måndag.

 2. Kristine says:

  Skjønne bilder!! Her går det i rosa og litt hvitt. Syns rosa er så søtt, nydelig og iinnbydende. HA en fin dag!! Håper du finner det du vil ha og blir fornøyd.

 3. jag ser fram emot balkong tips

  jag har ingen inspiration alls för jag längtar ner på marken

 4. Åsa says:

  Å så mysigt att göra iordning en LITEN mysig balkong.

  Själv bor jag i hus, och har då självklart en trädgård som jag älskar att dona i men oxå mellanSveriges största balkong, som inte på ngt sätt kan bli mysig för att den är för stor (ilandsproblem 🙂 jag vet)Kom gärna in om du har vägarna förbi och pynta upp den oxå 🙂 Ha en underbar dag!!!!

 5. fia says:

  bra tips där .. åhlens är bra . gillar bloggen din .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *