BALLONGER, KARNEVAL & LITE OS.

Älskar när hemmet kryddas av ballonger!

Glad lördag fina bloggvänner!

Jag har ÄNTLIGEN fått tillbaka min älskade mac !!!  Wohoooo!!!  Snacka om total lycka! Och bäst är att alla bilder etc är kvar, allt som behövdes var ett nytt tastatur   / tangentbord. Ingen billig historia direkt men thank god för bra försäkring och allt var ju bättre än att tvingas köra en ny och förlora alla bilder. Så – nu kan jag blogga normalt igen. Lovely! 🙂

Har precis tittat på stafetten i OS och hejade så klart på Therese Johaug & Co (som ni vet så jobbar ju JIG med Therese, har bl.a. tagit fram hennes handsk-kollektion och de är föresten ett tips inför Vinterferien!) men det gick ju inte riktigt bra idag så på norsk TV diskuterar man livligt smöringen nu.. men kul så klart att Sverige vann guld! Oj, nu ringde JIG, då man talar om trollen…. 😉  Han landade nyss i Tyskland så jag gav honom en OL-uppdatering. Well, nog om OS (jag är egentligen inte alls intresserad, men p.g.a. Therese så…).  Igår var det både valentine och karneval på skolan så det blev en riktigt festlig dag!  och jag lovade ju att visa er pics av Johanna så here we go:

Who´s that girl???

Oh, la, la, it´s Frankie Stein från Monster High! 

Hjärtat gick all in med peruk och allt för att likna sin blinkande Monster High docka. Oh yes, dockan lyser.

Inte varje dag fröken tar emot i dörren utklädd till clown.

Jag hämtade Johanna med en ballongbukett på AKS , det var en av våra valentine gaver till hjärtat.

J dummade sig på precis ALLA pics men jag vill så gärna visa er hennes underbara kappa från Livly. Hur f.i.n. som helst! och här ser det nästan ut som att J har på sig skoluniform! 😉 

Vi körde på god middag hemma och jag fick vackra rosor som förgyller köket här idag. Och, en av mina fantastiska vänner hade lämnat valentine gaver till mig och Johanna i en butik som jag hämtade upp på eftermiddagen. Hon är unik !  (tusen T.A.C.K. kära K!)

Hoppas att du också hade en riktigt fin valentines dag och att din lördag blir fantastisk!

Nu ska vi girls äta våfflor och sen iväg ut och fixa lite ärenden inför kvällens Mello-mys med fina vänner. Är det i kväll Dr.Alban är med? Herregud, detta blir ju gaaaalaaaa! 😉  (ladda telefon Jonas!) 

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “BALLONGER, KARNEVAL & LITE OS.”

 1. Titti says:

  Jag gillar att se på längdskidåkning….så denna dagen är toppen! GULD!!
  Melodifetstivalen tycker jag tyvärr ännu är botten mer eller mindre….få se efter ikväll?
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh ja då fick du ju en drömstart på dagen med OS guld och allt! 🙂 Och ang. Mello så är det så ovanligt lite glitter & glamour i år att jag knappt känner igen arrangemanget… men som sagt : hoppas på en bättre delfinal i kväll ! Mello är ju oavsett alltid Mello!

   Önskar dig en härlig guld-lördag! Kram!

 2. Yvonne Enersen says:

  Hej Gizmolina, måste bara berätta att mitt barnbarn Malou fick en svart dunkappa med stora vita knappar från Livly nu när hon fyllde 7 år, dom är helt bedårande kram Yvonne

  • gizmolina says:

   Hej fina Luleå kvinna! 🙂 Så fantastiskt kul att Malou har den svarta Livly kappan. Den är underbar!!! GOD smak har du (och S!) ! Vem vet, vi ses kanske på Storgatan till veckan för då flyger vi norrut.

   Önskar dig en underbar helg! Hälsa Sofia! Kram!

 3. Anna says:

  Ja, det ser faktiskt ut som en skoluniform, hihi! Fiiiin kapppa!
  Och vad härligt att din mac är tillbaka – tjoohoo!
  Men hjälp vad han reser, mannen din!!
  Önskar dig en härlig mellokväll och smsmaraton du alltid har med din vän Jonas 😉
  Njut eftermiddagen!

  • gizmolina says:

   Ha, ha, eller hur? En engelsk klassisk skoluniform 😉 Och ja, JIG han reser väldigt mycket men jag är van..

   Jag önskar dig också en riktigt riktigt härlig Mellokväll och så kul att du kommer ihåg att jag och Jonas alltid kör smsmaraton . Det är en tradition sen lååååångt tillbaka i tiden 😉 Happy lördag! Kram!

 4. Jonss says:

  Mobilen laddad! Jag är laddad 😉

 5. Ditte says:

  Skönt att din Mac är hel igen. Man är ju nästan en halv människa utan den. Åtminstone jag.
  Mysiga bilder på Johanna som utklädd och kul med en fröken som clown.

  Härligt att Sverige tog guld på stafetten. Norge är inte helt i form nu i OS. Men det kan de ju inte alltid vara…
  Vad gäller mellon så tycker jag det är en bedrövligt trist föreställning. Inte ens programledarna tycker jag är roliga.
  Och inte ens några melodier man minns när artisten stigit av scenen.
  Men bubbel och en myskväll ute på terrassen kan jag absolut tänka mig i stället.
  Spanienhälsningar!
  Önskar er en trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *