Ballonger makes us happy!

Allmänt

168397-571
Här är vi alla 3 girls på morgonen 🙂

Att ta med sig en ballong istället för en blomma är sååå mycket festligare tycker jag! 🙂 Och den här prinsesse ballongen är min absoluta favorit alla kategorier!  (den är rosa på andra sidan)

Jag önskar verkligen att det fanns en ballongbutik i Sverige men så vitt jag vet så gör det inte det?! Här i Oslo har vi ju som sagt Balloon Company som är en hel butik fylld av ballonger från golv till tak och jag blir LYCKLIG av att gå in där! 🙂 (men personalen är helt förfärlig men det förtränger jag just nu…)

Köpte föresten en jätte söt "Fifi" ballong till mitt hjärta också då vi var i butiken. Hon blev så himla glad! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Ballonger makes us happy!”

 1. Cassie says:

  Det finns en affär på sveavägen 44 tror jag, party store heter den. Underbar med massa festsaker och ballonger!
  Tänkte eftersom du ändå skulle till stockholm=)

 2. AnnaStina says:

  Hej Cassie!
  Jag vet vilken butik du menar! 🙂 Jag var OFTA till den butiken då jag bodde i Stockholm 🙂 Men den är inte som den här. Den här kan man köpa stora “ballong buketter” på! som en blomsterbukett, men med ballonger. Också kör de ut dem med bud! 🙂 Du kan se här: http://www.theballooncompany.com Men jag håller med dig om att butiken på Sveavägen också är BRA!
  Kram! 🙂

 3. Kjersti says:

  TUSEN TAKK for at dere kom og delte frokoststunden med oss og TAKK for de FANTASTISKE gavene!!!
  STOR klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *