Ballonger = “very Gizmo”!


De fina ballongerna (fyllda med helium)  kommer från Ballooncompany.

När jag hade min butik så skyltade jag nästan alltid med BALLONGER eftersom de symboliserar GLÄDJE och FEST och därför var det självklart att fästa ballonger på paketet till brudparet igår. Det är en "Gizmo grej" 🙂  och en "AnnaStinagrej" för jag går sällan på fest utan att ta med mig ballonger 🙂

  
Heidi & Kristian hade tur med vädret igår, solen strålade i kapp med brudparet och här ser ni paketet som innehöll saker som brudparet önskat sig.

Nu ska jag fixa sen lunch / tidig middag och jag kom på att det nog verkar som att jag är grymt bakis idag (inte ofta jag sover nap…) men där gissar ni fel, för jag drack inte en droppe alkohol igår 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Ballonger = “very Gizmo”!”

 1. Anonymous says:

  Hejsan
  Vilket vackert bröllop du varit på. Och du själv är så vacker i din klänning.
  Apropå något helt annat.
  Undrar om jag får ställa en liten fråga till dig om Thailand.Som jag förstår att du älskar. Hade tänkt ta med familjen(man + två 9åringar) dit i vinter men vart? Det blir troligtvis charter. Något ställe du kan rekommendera eller något annat tips. Har som du förstår aldrig varit där. Jättetacksam för svar.
  Ps. Det gör inget om det dröjer, vet att du har mycket kring dig.
  Stor kram från en som älskar att läsa din blogg.

 2. Leia says:

  Så fin bild! 😀

 3. Anonym-
  Tack för fina ord ! 🙂 Å så HÄRLIGT att ni ska till fantastiska Thailand! 🙂 Jag har mest erfarehet av Phuket eftersom det är där vi har vår lägenhet och där kan jag varmt rekommendera http://www.katathani.com som är en favorit resort ! Men, det är helt klart flest barn på min andra favorit som är Ving´s Sunwing resort i BangTao. Bättre ställe finns inte !! 🙂 Så, dessa är mina 2 tips! OM ni väljer att resa till Phuket så kan du höra av dig närmare så ska du få några shopping / restaurang tips av mig om du önskar det. Kram! 🙂

 4. Maja says:

  Hei hei:)
  Ååå så veldig fin du var:) Den jakken er "to die for"..
  hvor kan jeg finne en slik????
  Håper dere har en fin kveld:)

 5. E says:

  så fin du är, underbar outfit. Vart kommer den fantastiska jackan ifrån? Den är to die for 🙂 Tack för att du sprider sådan lycka och glädje med din fina blogg! /E

 6. Amanda says:

  Underbar jacka/kofta! Var är den ifrån? 🙂

 7. Ida says:

  så fine bilder, spesielt det øverste 🙂

 8. TACK för all ¨HÄRLIG feedback jag får idag ! 🙂

  Min jacka kommer från danska http://www.heartmade.dk och jag sålde den i min butik. Den har hängt i min garderob i säkert 5 år och det här var faktiskt 2:a gången jag luftade den men det blir nog fler… 🙂 (jackan kostade runt 4.000 om jag minns rätt?)

  KRAMAR !! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *