BANANAS & POOL LOUNGE.

Allmänt Thailand 2014

Jag gjorde det igen! Jag startade dagen på vårt gym här på resorten med 25 min på löpbandet. Super duper nöjd är jag! Och på väg hem (det tar typ 2 min att gå hem), passerade jag dessa godsaker. Väldigt smidigt , och exotiskt, att kunna plocka frukt på vägen! 

Happy lördag sweeties!

Åhhh så underbart härligt det är att sitta ute på terrassen under takfläktarna och blogga!  Phuket bjuder på ännu en dag med f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. väder och vi njuter den vid poolen men tog nyss en lunch-paus + att vi har haft några handy men på besök som fixat får aircondition på sovrummet.Den har inget fungerat som den ska sedan vi kom ner vilket inte direkt har hjälpt vår jet-lag för utan aircon i denna värme sover man i.n.t.e. speciellt bra alltså…  Men nu är den fixad så jag ser fram emot en sval och skön natt! 🙂  Och lunchen… vi ringer och beställer den från en restaurang i närheten och ca 20 min senare kommer en kille cyklande med världens g.o.d.a.s.t.e. thai-mat. Pris? för oss 3 = 100 nok!  Gotta love it!!!

Familjen gick precis tillbaka ner till poolen. Det är vi och våra trevliga grannar som hänger där nere idag. Riktigt mysigt!  och jag är på väg ner jag också. Passade bara på att diska undan lunchen först (om jag inte gör det + går ut med soporna a.s.a.p. så kommer det typ 1.000.000 myror på besök och det vill man ju helst slippa….)  + blogga för nu mina vänner blir det som sagt inlägg varje dag härifrån för jag älskar min blogg och prioriterar den högt!

Vi var ju och shoppade pool-leker igår och det här var mitt val, en cool lounge-madrass med plats för dricka. Me like, a L.O.T.! Men vi har haft ett litet bråk idag jag och lilla J för hon ångrade plötsligt att hon inte köpte en lik.. Men denna är min alltså. Punkt! 😉  (också får vi dra tillbaka och köpa en lik till henne en annan dag…)

Nej, nu ropar min solstol & poolen på mig så got to go!

Önskar dig en underbar lördag och jag hoppas verkligen att solen skiner hos dig också idag?!? 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 3 Comments

3 responses to “BANANAS & POOL LOUNGE.”

 1. AngelicaE says:

  Det ser minsann inte ut som om det går någon vidare nöd på er där nere!!! Det ser verkligen underbart fint ut och jisses vilken härlig lyx att ha ett extra hem i Thailand! Jag som tycker det är lyxigt att ha ett extra hem på Mallorca…

  Ha en ljuvlig lördag i solen, sötaste Miss Gizmolina!

  Många kramar ifrån ett regnigt, men mysigt Sverige!

  Angelica

 2. Titti says:

  Här har vi haft en hel del sol…..satt på stranden ett tag under parasoll….kan säga att jag såg inga andra på den långa stranden…..
  Efter ett tag kom 3 till….oj då var vi nästan många!
  Har fixat här hemma med blomvård på e.m.
  Vi har våra blommor på “pensionat” här i byn…de tas väl hand om.
  Maken har satt möbeltassar på stolar och små bord….grejat med eluttag ( han är elektriker!)
  Klurat på att bygga tak och mur på vår uteplats på sidan av huset…..
  Ikväll blir det pizza på stranden.
  Hoppas ni får en fin kväll.
  Kram Titti

 3. Erika says:

  Shoppade en precis likadan uppblåsbar fåtölj till min dotter, och ångrar lite att jag inte köpte en till mig själv också 🙂 Dock har det inte vart väder att prova den än :(((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *