BARA ATT GILLA LÄGET…!

Allmänt Sommaren 2020

Goodmorning kära vänner! 

Här fick jag precis en efterlängtad leverans från MiO!  Kommer du ihåg att jag berättat att jag klagat på deras service? Well, jag skickade ett mejl hela vägen till VD´n där jag skrev precis vad jag tyckte och tänkte om det bemötande vi fick då vi besökte deras butik här i Luleå och för att göra en lång historia kort så fick jag ett imponerande snabbt svar tillbaka (trots att det var mitt i semetertider) och sedan återkopplade han som driver MiO här uppe i norr mig och såg till att jag fick beställa det vi önskade och idag kom så äntligen vårt nya matbord + stolar.  Ni som följt mig länge vet att dålig service är något av det absolut värsta jag vet och att jag klickar när jag känner att jag inte behandlad som den värdefulla kund jag faktiskt är så jag skriver ofta mejl hit och dit och berättar vad jag tycker och delar samtidigt tankar kring lösningar.  Och då jag, som i det här fallet, får ett snabbt trevligt svar och företaget löser saken ja, då har de lyckats få mig att bli en återkommande kund.  Tänk på det när du är ute och handlar att det är DU som är butikens / företagets viktigaste tillgång och du förtjänar därför att bli behandlad på det trevligaste sättet för utan dig -ingen business!  Så våga säga ifrån då du inte får den hjälp / service du önskar för din feedback är otroligt värdefull. Och samma sak om du får fantastiskt BRA service – mejla och berätta för chefen så att den anställda kan lyftas!

Och torsdag idag och jag sitter här och försöker förtränga gårdagens pressekonferens….. Uff, tårarna rann då jag fick se att vi fortfarande är en “röd” region för Norge och att prova sig på att resa dit med 10 dagars karantän är inte värt det…  Så nu är det bara att bita ihop,  gilla läget och göra det bästa av situationen! också får vi se fram emot att resa till Oslo så fort som världsläget har lugnat ner sig och livet förhoppningsvis kan återgå till det lite mer normala igen. Ska föresten hämta ut en kudde från Svenskt Tenn på posten idag som jag “tröst shoppade” efter förra presskonferensen. För det gäller att pigga upp sig själv och en fin kudde är ju perfekt att ligga och gråta mot… Nejdå, kudden blir perfekt nu då jag ska göra om lite i vårt vardagsrum & spise-lounge! 🙂

 

Mina vardagssmycken då jag kör runt och fixar ärenden åt mamma & pappa…  Snäckarmbandet shoppade jag stranden då vi var uppe på Sunwing Bangtao Beach så det känns som att jag har med mig lite Thailand varje dag det är på…  Sen är jag så glad över att jag valde att gå för en gul Balenciaga väska. Har aldrig ångrat det!  Tänk på det – att våga välja färg ibland och inte alltid köra “safe” och gå för svart. 

 

Nu strålar äntligen solen igen efter en dimmig morgon och jag ska fortsätta fixandet här hemma! En bra sak med att rensa i röran är allt jag hittar! som igår tex så dök plötsligt de foton jag fick från den familj jag reste på språkresa till och bodde hemma hos i New Jersey, USA, då jag var 15/16.  De skickade bilderna inför min avresa så att jag skulle få se vart jag ska bo / hur familjen ser ut och det brevet tog såå lång tiiiid att komma fram… Jag minns stressen… för både jag och mina föräldrar ville känna oss trygga på vilka jag skulle bo hos. Så utan bilderna – ingen resa. Tänk vilken skillnad mot idag då man kan skicka bilder till varandra på sekunden!  I Johannas öron så låter det verkligen som att jag vuxit upp på stenåldern. Ha, ha.

Önskar dig en magisk dag fylld av happiness!!! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sommaren 2020 | 5 Comments

5 responses to “BARA ATT GILLA LÄGET…!”

 1. Mia says:

  Så fina smycken! Jag kopplar också ihopmina smycken med minnen och känslor!

 2. Anne says:

  Det ABSOLUT värsta jag vet är orättvisor, övergrepp och annan misär.
  Dålig service är också väldigt retsamt

 3. Madeleine says:

  är det inte petter northug din man jobbar med…

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fina smycken, älskar hur du matchar. Jag är tokig i smycken och har flera som påminner om platser och personer, riktigt känner energin i dem. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *