Barbie goes fashion!

Allmänt


Baribie celebrates 50 years in fasionable style 2009. står det att läsa hos style.com där jag även hittat bilden.

Jag hittade en artikel hos style.com där det står så här:   "Barbie fyller 50 år nästa år och det ska firas ordentligt !  Fashion designer Jeremy Scott  & Vera Wang i samarbete med The Council of Fashion Designers of America (som leds av Diane Von Furstenberg) ska förvandla Barbie till ett fashion brand och det kommer att bli en helt egen spektakulär catwalk show på New York Fashion week.  Så det verkar som att livet börjar vid 50 för Barbie ! "

Visst låter det kul ?! 🙂  Och det verkar som att  "Barbietrenden" redan smygstartat för bl.a. snyggaste Heldi Klum går runt ett Barbie halsband runt halsen:


Den där Gucci väskan är min DRÖM väska…… ! Men nu var det halsbandet vi skulle fokusera på 😉

 
Heidis halsband kan du shoppa hos TarinaTarantino och där finns även det vackra Barbie halsbandet till höger (men det är utsålt för ögonblicket) + många fler Barbie smycken designade av Tarina Tarantino. (jag har flera Hello Kitty halsband designade av henne och de är mina favoriter, men nu fick jag så klart lust på ett Barbie… )

Jag tycker att det känns riktigt kul att Barbie ska bli fashion och jag lägger till dessa halsband på min önskelista till tomten 🙂  Också längtar jag till Johanna ska börja leka med Barbie dockor  ! själv älskade jag nämligen Barbie då jag var liten 🙂

Nu börjar det bli dags för mig att avsluta jobbingen och gå iväg mot dagis för jag har ett par ärenden att göra på vägen. Tjing så länge ! 🙂

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Barbie goes fashion!”

 1. Hej

  Det är mysigt när mina tjejer leker med sina barbie och bratz MEN det finns en nackdel.

  Jag har skor, väskor, tröjor,kammar, borstar mm mmm i miniformat liggandes ÖVERALLT hemma.

  Blir galen på alla barbieprylar snart. Igår kom en granne med äldre barn till oss och mina tjejer fick ärva 1 miljard barbiegrejer. Kul att se lyckan i deras ögon men inombord kände jag tyvärr bara SUCK!

  Kram Åsa

 2. Amanda says:

  läser du carolinelundh.se och mogis.se blogg? tror du skulle gilla dem! =) riktigt bra bloggar!

 3. Anna says:

  Men gud helt FAB halsband i min smak. Min stora tjej 6 år, leker för fullt med barbie hon har en hel korg med olika barbies och så ett ursött hus såklart, måste nog fota det och lägga i bloggen ngn dag snart 🙂 Kram på dig

 4. Sara says:

  Hej Anna-Stina! Tack för en sån FAB blogg, du är inspirerande! Kan inte du visa oss lite mer bilder från din lägenhet, gillar din inredningsstil! Och var är din soffa köpt, den ser så stor och mysig ut!? Tacksam för svar, kramar!

 5. Emma says:

  Hej AnnaStina ! din blogg är SÅ härlig .och man blir SÅ glad av att läsa den!! Är från Luleå, visst bodde din familj här uppe? 🙂

 6. Jenniepennie says:

  Ett litet tips igen! här kan du hitta söta hello kitty grejer till adventskalendern du planerar.

  http://www.cattungar.se de har en spec hello kitty avd!

 7. Lisa says:

  söta smycken:)

 8. Anonymous says:

  Hennes smycken är helt underbara,man blir riktigt glad av dom!

 9. Ulrica says:

  Visst är det kul med Barbie, men tyvärr är det inte alltid förälskelsen går i arv… Min äldsta dotter lekte en del med Barbie men den yngsta har inte varit det minsta intresserad, snyft ;-). Men det finns väl inget som säger att det är en åldersgräns på att leka med Barbie, så om Johanna, gud förbjude 😉 inte skulle digga Barbie i lika hög utsträckning som du finns det väl inget som hindrar dig från att ta upp Barbie lekarna igen… KRam

 10. silly says:

  riktigt söta smycken faktist … sinare än vad jag trott

 11. Lillian says:

  Tarina gör jätteroliga smycken, ibland gillar jag dem och ibland inte.

  För andra smycken kan ni kika in på min blogg, börjar bli sags för julklappar och vad är bättre än att ge bort ett unikt smycke gjort bara för mottagaren… 😉

 12. Linda says:

  Fina smycken! Min Tilda har nu mer och mer intresserat sig för Barbie. Det är så kul att hon tycker om det och jag var likadan när jag var liten. En hel del dockor och kläder och skor till förstås.

 13. Linn says:

  En fråga som inte alls har med Barbie att göra.. 😉

  Undrar, du som har en grå/svart perser. vi ska hämta en perserkattunge i veckan nu, o kan välja mellan en svart eller creme. (Nu var det väl från början tänkt den svarta.) Har som du väldigt mkt vitt hemma, så jag undrar, upplever du att det blir mkt hår på möbler? Svart syns ju mer tänker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *