B.L.O.P.P.I.S.!

Allmänt

Jag har äntligen rensat ur Johannas minst sagt proppfulla walk-in-closet och hjälp vad mycket f.i.n.a. kläder som hon har vuxit ur!  Helt galet… Och jag som har SÅ svårt att skiljas från saker (varje plagg väcker minnen…) har skärpt till mig och insett att jag omöjligt kan behålla allt så – nu säljer jag det.

Men, jag kan inte fota varje plagg så jag fyller en stooor påse (ni vet en sån där IKEA förvaringspåse…) och säljer allt samlat till ett pris av 2.000 NOK.  Det är en mix av toppar, klänningar, tights, skor, fin täckväst från Benetton, regnjacka (Ticket), regnstøvlar från Viking, fleece från Napapijri, tees + skjørt. Allt från märken som tex. H&M, Benetton, Chill Norway, Geox, Bisgaard, Ticket, Livly, How to Kiss a Frog, Polarn O. Pyret,Lindex m.fl. och vissa plagg har t.o.m. prislappen kvar så vi snackar plagg som är väldigt pent brukt.

Kläderna passar en jente som är 5-6 år.  Plaggen passar vår / sommar / tidig höst.

Först till mølla gäller och jag kan tyvärr inte posta kläderna (det är för mycket) så allt hämtas hos mig.  Mejla mig på: gizmolinas@hotmail.com Uppdatering: SÅLDA!  Tusen tack för alla mejl! och orsaken till att jag tyvärr inte kunde posta är det helt enkelt är för mycket, hade fyllt en hel stor flyttkartong =  d.y.r.t. porto…

H.A.P.P.Y. shopping! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “B.L.O.P.P.I.S.!”

 1. Agneta says:

  Hade jag bott i Oslo eller varit på besök just nu hade jag kommit på stört och köpt alltihop. Skulle passat till ett av mina barnbarn, en tjej som fyller fem i sommar och som älskar att vara prinsessefin. Ja ja, inget att göra något åt…..blir en annan liten tös som får glädja sig åt så fina kläder:)
  Kram Agneta

 2. Stina says:

  Ååh vad synd att du inte skickar, vart helt förtjust i den där lurviga tröjan högst upp i högra hörnet. Hade vart fin på min Thea men vi bor i Luleå så det blir lite långt att åka för en tröja

 3. Sonja says:

  Jag vill ha den …. Bor i Oslo ovh har en tjej på 4 år men en lång sådan.

  Med vänlig hälsning,
  Sonja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *