BARNRUMS I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.

Jag har alltid ä.l.s.k.a.t. Snö serien och en dag s.k.a. en byra (eller 2) flytta in hos mig…

Jag passar på att fixa och piffa inne på Johannas nya rum då hon är ute och åker skridskor (snacka om win/win!) och plötsligt får varken vimplar, sminkbord eller något som kan vara det miiiiiinsta barnsligt bli med in där så jag googlar inspiration och tror jag har kommit fram till en ganska klar bild över hur det ska se ut.

Till alla er som, liksom jag, är mitt i barnrumsfix så kommer här lite härlig söndagsinspiration! 🙂

Love pom pom´s!

Den där lampan säger jag bara… 

Johanna har fått en 2 meter lång arbetsbänk i sitt nya rum och den är bara helt perfekt till pyssel, läxor etc.

Jag har alltid varit glad i tavel-lister. De är så dekorativa. Och gult…me like!

Bäst jag återgår till fixandet nu så att jag hinner allt jag tänkt innan hon kommer hem igen.

Fortsätt att njuta din sköna söndag min fina bloggvän! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “BARNRUMS I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.”

 1. Jenny says:

  Sista inspo bilden tackar jag för!! Har tapetserat om och fixat femåringen rum men har varit helt av för vilken färg vi ska bryta av allt det vita med. De första fem åren har det varit rött rött rött men är så trött på det! Så såg jag det gula, så fräscht o så sött! Tack för din härliga feelgood oas där du alltid bjuder på fina bilder! Ha en härlig söndag och jag håller tummarna för lite “hemma hos” bilder när ni är färdiga med er ommöblering 🙂
  Kram Jenny

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för din härliga feedback Jenny! 🙂 Jag blir SÅ glad då jag läser att jag inspirerat dig till en ny färg på din dotters rum. Gult är fräscht alltså! Och jag lovar att knipsa pics då ommöbleringen är i helt i box.

   Happy new week !!! Kram!

 2. Tove says:

  Hei. Synes bildet med arbeidsbenken på 2 meter er bare helt nydelig. kan du fortelle meg hvor du har kjøpt dette og ev hva den heter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *