Bästa accessoaren = sjalar!

Finns det någon bättre accessoar än en sjal? I don´t think so.  Den kryddar och kan förvandla en vit t-shirt + jeans till en riktigt snygg outfit. Själv får jag aldrig nog av sjalar och det finns alltid en ny man har lust på som tex någon av dessa från Syster P ! och happy news! som ni ser så kommer det nya sjalar med hjärtan på. L.O.V.E. !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Bästa accessoaren = sjalar!”

 1. Lena i Uppsala says:

  God dagens!

  Mums – som godis i godisbutik. Jag kan inte annat än hålla med dig kring just sjalar. De går att använda till allt och man kan ALDRIG få för många att variera sig med. Hjärtan – me like!

  Ha en toppdag!
  Kram,
  Lena

  • gizmolina says:

   Happy new week fina du! Ja, godis är rätt ord på scalar 🙂 passar som sagt till allt. Njut din dag !! kram!

 2. Jennifer says:

  Jag älskar också sjalar. Jag tycker det är perfekt på vintern för då är den både värmande och så döljer den min bleka hals :). Måste bara säga att jag verkligen gillade din tunika i förra inlägget, det vara en sådan där man blir glad av och den passade verkligen till dig! Ha en bra måndag! Kram Jennifer

 3. Reidun says:

  Enig..skjerf får man ikke nok av..jeg har brukt hjerteskjerfet jeg kjøpte hos deg i rødt veldig mye..så det blir vel noe ntt til våren!!!

 4. elin says:

  Nydelige! Håper mannen min skjønner at jeg trenger et sjal i valentins- eller morsdagspresang 😉
  Ha en fin dag!

 5. Johanna says:

  Älskar scarves i alla färger och “former”. Hur läckra som helst och piggar upp i kylan. 🙂

 6. Anita says:

  Jag tycker det är kul att sjalar är morderna igen. Man blir så fint klädd, med en så enkel accessoar. Verkligen fina sjalar och härliga färger. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *