BÄSTA FOTOGRAFEN.

Allmänt

Min fina klänning från Chill Norway hittar du HÄR.

Jag har precis suttit och gått igenom huuuur många bilder som helst från de shoots som Jonas gjorde i Phuket och alltså han är bara världens bästa fotograf .  Så om du bor i Stockholmsområdet och behöver en fotograf så är det han du ska kontakta.  Trust me !

Och jag ska inte tjata alltså men åhhh vad jag längtar tillbaka till värmen !  Det är t.u.r. att vi har vår i sikte här hemma och sommar. Tänk – inte länge kvar ! 🙂

….och där hittar du även denna godbit från Chill Norway.

Ska bjuda er på ett bildregn från våra shoots en dag snart för nu börjar det bli dags att hämta skatten och sen ska vi ut och äta med fina vänner. Tjejmiddag blir det!  Mysigt på en torsdag! 🙂

Och just det, om du vill se Johannas sångTV från i morse + mig som trippar runt i bakgrunden i svart parkas, jeans + svarta Hunter och med en rosa / turkos ryggsäck (J´s skolsäck) + ett rosa hello kitty paraply under armen så tycker jag att du ska klicka HÄR och sedan förflytta dig fram till kl. 08.27. (01.27).

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “BÄSTA FOTOGRAFEN.”

 1. Jag måste bara hålla med!! Det jag sett av hans bilder är magiska & du STRÅLAR för sjutton.

  Snyggaste Anna Stina

  Kram på dig vännen

  • gizmolina says:

   Du alltså…. tusen 1000 T.A.C.K. för härliga komplimanger ! 🙂 Nu blev jag hur GLAD som helst ! Hoppas att du njuter dina dagar och att du får en amazing weekend !!! Kramar !

 2. Charlotte says:

  Såg att du tyckte vi var tysta 😉 Jag är inne ofta men kommenterar aldrig- fy på mig 😀
  Älskar iaf din blogg, härlig mix av familjeliv, mode och lyx!

  • gizmolina says:

   Ja, det är ovanligt få kommentarer om dagen så miljoner TACK för din och för fantastisk feedback!!! 🙂 Nu gjorde du min dag här !! Önskar dig en underbar weekend ! Kram !

 3. T says:

  Vilka fina bilder! 🙂

  Kan inte du göra en videoblogg? 😀

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Jonas är som sagt hur duktig fotograf som helst ! också hittade vi en perfekt location för foto… ! Ska visa fler snart. Och ja, klart jag kan försöka göra en videoblogg en dag. Ska se på det… ! Happy weekend !!! Kram !

 4. Frida says:

  Underbara bilder! 🙂 Å vilket fantasktiskt ställe!

 5. Sandra says:

  Åh vad kul det hade varit med en videoblogg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *