Bästa fredagsmyset!

Allmänt

Happy friends!

Åh vilket mysigt fredagsmyyys vi har haft hemma hos våra bästa vänner L & Co. J och girlsen har lekt massor och vi mamas har haft härligt girltalk. Vi blev bjudna på super god middag och goda bubbler och vi hade en super duper trevlig kväll!

T.A.C.K. för en F.A.B. kväll L & Co.!

Nu håller jag på att somna…zzz…så bäst jag går och lägger mig. Hoppas att din fredag har varit festlig?! Jag har försökt blogga flera gånger idag, bl.a. från Leos Lekland, men min pc har inte varit helt frisk… Tror det börjar bli dags att investera i en ny större (min Acer är egentligen för liten att ha som jobb pc…) .

God natt & Sweet dreams !!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Bästa fredagsmyset!”

 1. D I N A R A says:

  Vad härligt! Alltid roligt och träffa vänner. All kred till 4 barnsmamman, jag blir så imponerad av alla som har många barn. Jag är på god väg själv med mina tre 😉 men det är stopp i fabriken. Trevlig helg fina!

 2. Reidun says:

  Ser ut som dere hadde en hyggelig kveld sammen.Alltid kjekt å treffe gode venner..jeg har kost meg med mitt barnebarn, 1 år, i kveld…han er jo selvsagt verdens flotteste..utrolig å se hvor mye som skjer på et år..ha en super lørdag.

 3. Dinara-
  Ja, 4 barn är imponerande ! och det är 3 också för mig som har 1 🙂

  Reidun-
  Yngsta barnet till min venn som vi besökte igår hade också blivit SÅ stor sedan sist (hon är 1,5 år), i den ålder händer det verkligen mycket !

  Önskar er en fantastisk lördag! KRAMAR!!! 🙂

 4. Men vad roligt – och vad världen är liten! Dina vänner bodde på Sunwing i Kamala samtidigt som vi nu i mars. Min dotter E lekte med M, som är en supercool och rolig tjej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *