Bättre sent än aldrig..


Vid sidan av Bolina finns det en underbar blomsterbutik! Kolla in de fina zinklådorna med små hjärtan… ! I love them! och rosa pioner är en favorit  så det gäller att passa på att njuta dem så länge de finns i butik 🙂

Ibland är jag lite förvirrad 😉 Jag har ju HELT glömt att blogga klart om vår torsdag som var SÅ inspirerande så här kommer ett par torsdagsinlägg.

Vi startade turen med att åka till en underbar interiörbutik som heter "Bolina" och efter att vi sett galet mycket fint där, och shoppat ett par små saker, så gick vi vidare till en söt barnbutik som heter "Propello" som ligger i närheten. Den barnbutiken kan jag verkligen rekommendera! De har super mycket sött till både små prinsar & prinsessor och jag såg bl.a. det rosa dockhus jag önskar till Johannas 2-års dag.


Söta lilla Sofie och min kära vän Rand också oss så klart 🙂

Nästa stopp blev möbelbutiken "ROOM" där vi åt en jätte god lunch 🙂  innan vi gick en "inspirationsrunda" i butiken. Tyvärr så tycker jag inte att R.O.O.M. har lika snygga utställningar längre och deras detailsavdelning känns inte särskilt spännande…

Men –  jag såg en super läcker "minisoffa"inne på möbelavdelningen i samma serie som de köksstolar vi har. Jag hade aldrig tidigare sett att de finns i "dubbelbredd" och de vore perfekta att ha på sidan av ett köksbord !

  
Johanna hade fullt upp att fylla kundkorgar med varor då jag myste med lilla Sofie. 🙂

Kommer ni ihåg "snäcksaken" jag funderade på att shoppa i Phuket? Well, på R.O.O.M. har en nästan likadan "sak" i form av en lampa en hedersplats så gissa vem som kommer shoppa en sån direkt då vi kommer ner igen? 😉


Johanna hittade en skön soffa att chilla i framför en tv där de visade barn dvd´s. Jag imponeras alltid över butiker som tänker på att ge det "lilla extra" till sina kunder.

TACK snälla underbara vännen min för en fantastisk dag som gav mig enormt mycket energi då jag behövde det som allra mest ! Vi får göra om det snart igen 🙂


Johanna & Roar på "Bristol Grill" .  Det är inte alltid så lätt att få darlingen att sitta still och vara med på bild 😉

Torsdagen avslutades med att vi (jag, Johanna & JIG) blev bjudna på  en jätte trevlig middag på den fina restaurangen "Bristol Grill" av vår granne i Thailand, Roar.  Han är bara en helt fantastisk människa som kan konsten att sprida glädje omkring sig och hans sätt att njuta livet som 75-åring är SÅ härligt att se !  Jag hoppas verkligen att jag kommer att vara en lika stor livsnjutare som honom den dagen i livet 🙂

Roar känns som "familj" för mig efter att vi umgåtts så mycket de sista 6 månaderna och "Roar" är ett av de namn Johanna lärt sig och säger så fort hon ser en bild av honom (det ligger typ 100.000 bilder runt omkring är hemma som ska in i album en regnig dag…) "Roar"! säger hon också ser hon jätte glad ut ! Hon gillar verkligen honom!

TACK Roar för den godaste & trevligaste middagen! och vi ser fram emot att träffas igen före du reser tillbaka till Phuket.

Snipp, snapp, snut.. här tar mitt blogginägg om vår torsdag slut 😉

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Bättre sent än aldrig..”

 1. chat says:

  thanks good post

 2. Thanks a lot for another terrific post. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.

 3. I wanted to thank for this great read!I really enjoyed reading.

 4. 32LE5400 says:

  Great stuff…I think you’ve made some truly interesting points.Keep up the good work.

 5. koxp says:

  Ohh very much thanks admin

 6. I love Your neat website! Look at new fascinating information regarding Egypt property and Egypt real estate See You!

 7. my blog says:

  This is such a superb useful resource that you will be delivering and you give it away for totally free. I love visiting web sites that understand the value of offering a good quality resource for free.

 8. sesli says:

  Ohh very much thanks admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *