Baum und Pferdgarten. Fun fashion break & happy people.


Fredag kväll runt kl. 22.30. Från väster: Brita som driver agentur med bl.a. Designers Remix & Lollys Laundry, moi, Anita som är ansvarig för Baum und Pferdgarten i Norge och Cathrine som driver Trendbazaar.no.

Jag avslutade min fredagkväll hos det danska märket Baum und Pferdgarten som bjöd in till “Fun fashion break with live band and happy people” (bandet Bjonko & Copenhagen Chalgija från Balkan spelade) & dryck (god päroncider!). Det blev en perfekt avslutning på en härlig dag och då de andra girlsen drog vidare så tackade jag för mig och tog en prommis hem längst Strøget till mitt hotell.


Fina Unni (till vänster) som är selger för BZR i Norge var också tillsammans med oss. Tusen TACK för en trevlig kväll girls! och TACK för inbjudan Anita !

Min plan var att visa er fler bilder från Cph i kväll men så trött som jag är idag kan jag inte minnas att jag har varit? så – tro det eller ej – men jag tror jag går och lägger mig nu. Jag vet, klockan har precis passerat 21 men jag har inget val för jag somnar absolut heeela tiden…zzz…


Så här såg det ut då jag ankom runt kl.21.20 (direkt efter By Malene Birger visningen), efter en stund var det fullt med folk och dans framför scenen. Härlig stämning !


The fun fashion break var utanför den nyöppnade butiken som ligger på Vognmagergade.2 Missa inte att besöka den om du ska till Cph!

Jag önskar dig en riktigt mysig avslutning på helgen så ses vi igen imorgon bitti!

VaRmA kRaMaR!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Baum und Pferdgarten. Fun fashion break & happy people.”

 1. Sugen på att bli Dagens blogg?
  Gå då in på min blogg och anmäl dig nu, så kanske just du har turen att bli en av finalisterna 😉
  Lycka till!

 2. Hanna says:

  ha en bra kväll!=D

 3. Du verkar ha haft en kanon-trip! Förstår att du är slut… Du ligger ju ett antal timmar minus på sömnkontot sen innan 😉

  Sov gott fina du!

 4. Johanna says:

  Mysiga bilder! Jag hoppas att jag kan åka iväg till Köpenhamn i mitten på nästa månad. Har inte varit där så är verkligen på tiden! 🙂

 5. Josefine says:

  Hej vännen, så HÄRLIGT du verkar ha haft det! Shopping och allt, så avis jag blir :):)

  Ville bara titta in och önska dig en FAB måndag! Vi ses på söndag 🙂

  Puss & Kram

 6. Vilka härliga bilder, fulla med liv! Förstår att du är trött, det är riktigt gött att emellanåt lägga sig tidigt, tror man behöver det. Önskar er en underbar måndag. KRAM

 7. Leenin says:

  Vilken härlig blogg! Skönt o hitta en kul blogg! Känns som det mest är 14 åringar här på blogg.se annars 🙂

 8. Hanna says:

  ha en bra dag!=)

 9. ida says:

  jättebra blogg! kul att läsa, hoppas du har en bra vecka!

 10. Anonymous says:

  Det er alltid så kul å lese dine sider 🙂 Du må ringe meg så snart du kan ….. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *