BE A.W.E.S.O.M.E. !

Gooooodmorgon sköna bönor! 

Oh my gooooood så s.k.ö.n.t. det är med FREDAG!!! Det känns som att jag aldrig har längtat så mycket efter helg tidigare (men det har jag så klart helt säkert gjort…men ni vet känslan…) eftersom denna veckan har varit heeeelt speciell, så ja,  denna helg ska n.j.u.t.a.s. That´s for sure! 🙂

Också är det ju sista skoldagen innan höstferien så när jag hämtar J i eftermiddag så väntar 1 vecka skön ledighet och för första gången någonsin så har vi girls (Mr. ska på jobbresa)  inga som helst planer detta skollov så vi får se vad vi hittar på?  Kanske blir vi hemma och fixar och målar Johannas nya säng och rensar i garderoberna och myser, eller så sticker vi iväg någonstans , eller så kanske vi gör både och! Är hemma först och reser bort sen…?  Vi får se!  Hur ser dina planer ut? Ska ni resa bort på lovet, eller vara hemma?

Önskar att jag kunde sladda förbi min frissa idag så att jag blev så här snygg på håret igen…  Bilden är från i lördags då bästa Camilla hos Pouf Pouf piffade till mig inför festen och ja, hon gömde en s.t.o.r. hårboll i nacken så att det skulle se ut som att jag hade mer hår. Det är verkligen SÅ lyxigt härligt att gå och styla håret och sen sitter det i flera dagar. Jag gick faktiskt runt med den här frissan fram till i tisdags! (tihi!).

Måste bara visa denna inspirerande outfit.  Love it!  och jag såg ett likt skjørt i en butik häromdagen som står högst upp på min önskelista just nu…

Nej, nu är det bäst att jag gör mig klar med hårfixet här (jag blåser hårrullarna med hårtorken…) så att jag kommer mig iväg ut för att fixa ärenden sen.

Önskar dig en riktigt festlig fredag och du, lyssna på den HÄR låten (min absoluta favorit låt alla katerogier!!!) så kommer du garanterat att dansa genom dagen! och kom i håg….:  dipp & bubbles….!  Whooop, whooop! 😉

P.S  nu kan man nominera bloggar till VIXEN BLOG AWARDS (en av Norges mest känds blogawards) och de har en ny kategori i år, som heter: Årets Livsstilsblogg och det vore ju bara SÅ fantastiskt kul om ni har lust att nominera mig!  för tänk så coolt det vore om jag på FAB 40+ och min älskade blogg sedan 7 år tillbaka fick vara med bland alla trådsmala 20 something´s…!   Du kan nominera Gizmolinas HÄR!  Tusen t.a.c.k. !!! 

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “BE A.W.E.S.O.M.E. !”

 1. Kristine says:

  Herlig, fredag og helg !
  Hos oss er det høgsterett først om en uke, NYY HØSTFERIEn deres. Det er godt å være hjemme og ta det med ro, men også godt å komme seg vekk. Lykke til med valg 😉

  Så fine bilder du viser i dag, igjen. Du var nydelig på bildet. Elsker plakatbildet og teksten, vil ha 🙂

  Her blåser det og regner i dag, men må ut på tur snart. Håper jeg ikke blåser vekk 😉

  Ønsker deg en AMaZING helg og NYT.

  Du er så inspirerende og det er utrolig hyggelig å titte innom deg.

  K

 2. Kristine says:

  He,he,…..høgsterett =HØSTFERIE

 3. Annika says:

  Hej fina du.

  Jag har läst dig i flera år (7 år tror jag) men tror aldrig jag kommenterat innan. I alla fall passar jag på nu, för vill ju tala om att givetvis nominerade jag dig för du är så upplyftande och inspirerande. Tack för en underbar blogg Kram

 4. Sofie G says:

  Röstat och klart 😉

 5. Line says:

  Nominert 🙂 Du fortjener nominasjonen for all feelgoodog pepp du sprer 🙂 God høstferie 🙂

 6. Kristine says:

  Jeg har stemt på din supre og AMaZING blogg 🙂

  Klem K

 7. Anna says:

  Naturligtvis nominerar jag dig 🙂 Ha en skön helg och lovvecka.

  Kram Anna

 8. Jane says:

  Hei fine DU

  Din blogg er TIPP TOPP… så
  TOMMEL OPP…
  Min nominasjon er sendt! 🙂

  LYKKE TIL!
  Ha en super helg!

  Klem Jane

 9. Merete says:

  Det er SÅ deilig med helg og høstferie! Regner med at du og J som alltid finner på noe hyggelig enten her eller der 😉
  Selv tar vi turen til fjells og jeg skal slappe heeeeelt av og drikke masse bubbles 😉

  Nyt!

 10. Elisabeth says:

  Nominert deg og din søte blogg <3

  God helg, nyt og kos dere <3

 11. Sophie says:

  Nominerad, givetvis! Massa kramar fina du !

 12. Nettis says:

  Röstat och klart 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *