BE CLASSY & FABULOUS.

Pepp, pepp! Om du inte känner dig helt väl så hjälper det att klä sig fint, fixa håret och sätta på sig lite läppstift. Det funkar i alla fall för mig.

Morning girls! 

Tänk – redan t.o.r.s.d.a.g.! det betyder helg i morgon…en härlig känsla! 🙂

Men mindre härligt var det ju att jag glömde att lägga i en gaffel i Johannas matbox så jag måste strax gå tillbaka upp till skolan. Men jag får se det som trim för nu mina vänner måste jag snart ta tag i träningen igen. Var ju sååå duktig på semestern nere i Thailand och tränade 5 gånger i veckan så ja, snart dags att hoppa upp på löpbandet igen.. ska bara hitta ett gym jag gillar först… (det Sats jag gick på tidigare finns inte kvar). Mitt mål? Beach -15! eller nej, nästa Thailandresa för den kommer snabbare än sommaren.

Det finns inget finare än ett s.m.i.l. !

Älskar färgerna och kjol…  I höst ska jag klä mig mer i klänning & kjol. Det är ju så snyggt!

Bäst jag går upp med den där gaffeln nu så att jag kan ta tag i dagen sen.

Önskar dig en torsdag fylld av solsken & positiv energi! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “BE CLASSY & FABULOUS.”

 1. Merete says:

  Herlig inspirierende bilder og ord! Perfekt torsdagspepp 🙂

  Håper din dag blir positiv og strålende også!

  Klem

  • gizmolina says:

   Tusen tack för härligt peppande feedback Merete! Nu gjorde du min förmiddag här! 🙂

   Önskar dig en lycklig dag! Klem!

 2. Carina says:

  Hej Anna-Stina,
  Tack för en jättehärlig blogg! Du inspirerar enormt!
  En fråga bara: vad jobbar du med nu?*nyfiken*

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fantastisk feedback och peppande ord Carina! De värmer! 🙂 Jag driver mitt företag, bloggar och smider planer för framtiden….

   Happy torsdag!!! Kram!

 3. Agnetha says:

  Hej Anna-Stina!
  Tack för en inspirerande blogg, har följt den en längre tid. Eftersom jag vet att du nyligen varit i Thailand undrar jag nu…vad innebär rensningarna på stränderna? Finns det inga stolar och parasoller att hyra längre? Våra vita kroppar behöver nog ett parasoll.Vi åker till Kamala i februari,vi tycker det är lugnt och fint där. Tacksam för svar. Hälsningar från Norrbotten

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fina ord Agnetha och jag blir helt lycklig då jag läser att du följ mig länge. Det är den bästa respons jag kan få! 🙂

   Och så kul att ni har en Thailandresa att se fram emot! Jag har bloggat om det som hänt i Phuket för en stund sedan så om du söker på Phuket i mitt bloggarkiv (eller går in på juli & augusti 2014 i arkivet) så hittar du info.! Men, så här ligger det till:

   Armén jobbar med att rensa upp i all maffiaverksamhet och det innebär bl.a. att alla (!) solstolar / parasoller / beachbarer / massage / jetski etc. från samtliga beacher i hela Phuket är borta. Så om man vill ligga på beachen så får man ligga direkt i sanden med egna haddukar / badmadrasser och ta med eget parasoll. Eller – välja att ligga på en beach-club istället, i närheten av stranden så att man lätt kan gå ner och bada etc. (tyvärr har många beach clubs höjt priset rejält p.g.a. att efterfrågan ökat men på Bang Tao beach hittade vi en beach club som hade stolar på beachen till bra pris! Ett tips!)

   När vi reste hem, 4 augusti, spekulerades det vilt i om det kommer att finnas stolar på beacherna inför högsessongen som drar igång i okt/nov men ingen hade något svar… för ingen visste… Så, blir intressant att följa utvecklingen !

   Önskar dig en underbar dag där uppe i norr! Kram! 🙂

 4. Rebecca says:

  Hej!

  Jag brukar kika in här hos dig lite då och då. Har läst lite vad du gjort på sistone och sett massor av inspirerande och fina bilder. 🙂
  Ramlade över din videosnutt också, längre ner bland inläggen. Du låter ju PRECIS lika go’ och rar som man tänker sig. 🙂 Härligt! 🙂 Och du! Du sprider verkligen den där feelgood-känslan som finns beskriven i din presentation -i megados! 🙂 🙂

  Kramar från Gävle (som jag minns att du skrivit att du bott och jobbat i en gång!)

  • gizmolina says:

   Men åhhh vilken fantastisk feedback du bjuder mig på Rebecca! Tusen miljoner TACK!!! 🙂 Nu gjorde du verkligen min kväll här ska du veta! Och så kul att du bor i Gävle! Jag har bara härliga minnen från den tid jag bodde där. Jobbade som Filmstadenchef och bodde i rosa huset…

   Jag önskar dig en riktigt riktigt mysig kväll! Kramar från Oslo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *