Be Fabulous!

Allmänt

168397-1683
Johanna tyckte flaskan var såå spännande man jag sa att hon får vänta några år till innan det är dags 😉 Hennes hand ville i alla fall vara med på bild.

Detta är den glammigaste & "lyxigaste" Moët flaska + förpackning som jag sett! 🙂

Jag bad JIG shoppa med sig en flaska Moët hem (har ju så mycket att fira! ) men förväntade mig så klart en helt vanlig flaska i en vanlig förpackning så gissa om jag blev LYCKLIG då jag såg den här! 🙂

Flaskan är "crystallized with Swarovski" och hela förpackningen går i svart med silvertext och detaljer också det coolaste av allt:  att det står "BE FABULOUS" både utanpå och inne i själva kartongen!

Det känns som att det bara finns en sak att säga nu….

…. sträck på dig, be fabulous & ha en fabulous weekend! 🙂

Själv ska jag ta tag i dagen här nu och hoppa i duschen. Dagis är stängt idag så vi har ingen stress och det känns hyr lyxigt som helst.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Be Fabulous!”

 1. grombaben says:

  Oooh! Det der kaller man LYX! 🙂 Nesten så man ikke vil drikke den, eller hva? Ha en herlig fredag og helg:)

 2. Anna says:

  Vilken fin flaska!! förstår att du blev glad och överraskad, vilken härlig vardagslyx! 🙂 kram

 3. Angel says:

  lyxigt värre =)

 4. Du kommer inte att tro mig, men gå in och kolla vad jag lade in på min blogg igår! 🙂

 5. ohh 🙂 Ha en bra fredag, kram

 6. Trine says:

  Hei Princess, for en underbar flaske.
  Darling du er jo alltid fabulous! Perfekt fra JIG! Ønsker dere en fin og mystig fredag. Jeg skal også myse;) Håper vi sees snart, så kan vi stråle sammen:)
  klem

 7. Camilla says:

  Mmmm… mums! F & jag lyxade med en flaska Moët & Chandon, Brut Imperial i fredags. Till det åt vi vitlöksgratinerade havskräftor och goda ostar. Dock var inte utseendet fullt så lyxigt på vår flaska men innehållet var smaskens!
  Trevlig helg!

 8. Tobias says:

  Det där såg riktigt fredagslyx ut 😀

 9. sofia says:

  nu vet jag att det blir ett väldigt tjat om det här.men jag kommer inte ihåg vilket inlägg jag frågade vad din första blogg innan denna , så jag skullegäran vilja ha ett svar igen 🙂 kram

 10. Helt underbar flaska! Den skulle man gott kunna njuta av! Jag har storhandlat mat idag…känns som att man snart kan slappna av för jag städade redan igår. Ha en FAB helg !!!

 11. Kimpa says:

  Vad coolt… Vill också ha en sån! 😀
  Hoppas du får en FABOLOUS dag 😀

 12. Katarina says:

  Så underbart, JIG har stenkoll på din smak! =)

 13. Camilla says:

  Hoppas att du får en underbar fredag! Vilken underbart lyxig champagne… Vi har varit inne i Sthlm hala familjen och njutit och shoppat lite gott vin. Här ska firas och njutas och tittas på Idol.. Kram från grabbarna och Camilla Y

 14. VAAA!?? says:

  Sofia, bara för att det står “nya” blogg så betyder ju inte det att det finns en “gammal” innan. Hahahahaha det var det roligaste jag läst hahahahahahahahahahaHAHAHAHAHAHAHAAAAAA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *