BE HAPPY.

Allmänt

Moooorning sweeties!

Jag sladdade förbi Smoothie Xchange på morgon och du vet att du har beställt några Fresh där du inte behöver säga vad du ska ha… 😉 Och jag älskar sån kundservice! just precis därför går jag ofta till samma restaurang, café,  tidningsbutik etc. för jag gillar att personalen känner igen mig, att jag får ett igenkännande smil då jag kliver in genom dörren och att de vet vad jag vill ha och hur jag vill ha det.  Att ta xtra bra hand om sina lojala kunder är den bästa investering ett företag kan göra. Glöm aldrig det!

Och Johanna blev ju SÅ glad över de Monchhichis som JIG hade med sig hem från Kina igår. Så glad att hon spelade in en instafilm med en av dem som hon i.n.s.i.s.t.e.r.a.d.e. på att jag skulle lägga upp till er (om du inte redan följer mig på insta så hittar du mig som: gizmolinas). Och idag är några av dem med henne till skolan men dessa hänger här hemma i soffan:

En av de Monchhichis som hjärtat fick var en jubileums docka (den är inte med på bilden). 40-års jubileums docka. Och eftersom jag lekte med sånna här söta små Monchhichis då de kom så var det en liiiiten påminnelse om min egen ålder…  (holy shit!).

Nu kör vi torsdag så det ryker girls för i morgon ska vi ju ha bockat av allt på den där lista som vi skrev i måndags 😉  Men, jag kan i och för sig inte köra speciellt fort idag för jag har crazy ont i ryggen. Det känns som att jag håller på att få ryggskott. H.e.l.p.! Hoppas, hoppas, att det är falskt alarm!

Anyway, nedräkningen till fredagsmyset har officiellt startat !

Och kom i håg: Be Happy!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *